Oblačno
17°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
TOTO vraj čaká malú Lilibet Dianu! Astrológovia rozobrali jej budúcnosť!
Zdielať na

TOTO vraj čaká malú Lilibet Dianu! Astrológovia rozobrali jej budúcnosť!

Archívna reportáž

Len pred pár dňami, v prvú júnovú nedeľu, oznámil princ Harry s manželkou Meghan, že sa im narodila dcérka Lilibet Diana. So zverejnením správy počkali dva dni, na svete ju privítali totiž už v piatok 4. júna o 11.40 hod. v nemocnici v Santa Barbare v Kalifornii. Je to prvý potomok britskej kráľovskej rodiny, ktorý sa narodil v USA. Verejnosť je iste zvedavá, ako vyzerá, astrológovia pre zmenu obratom vyhotovili jej horoskop, aby sa dozvedeli aj to, čo jej do vienka nadelili sudičky a aká ju čaká budúcnosť. 

V Británii sa pustila do výkladu horoskopu malej Lilibet Diany Mountbatten - Windsor, ako znie celé meno dievčatka, známa astrologička z Nottinghamu, Francesca Oddie, píše portál Daily Mail. Podľa nej bude mať tento nový prírastok do kráľovskej rodiny silnú vôľu, schopnosť čítať medzi riadkami a odhodlanie dosiahnuť svoje ciele. Je predpoklad, že bude spočiatku hanblivá, citlivá a vnímavá k svojmu okoliu, neskôr sa však osmelí.

"Pred kamerou bude ako doma," myslí si Oddie. Nechýba jej vraj ani hudobný talent a láska k poézii. Vidí, že do vienka dostala predovšetkým úlohu liečiteľky. "Mohla by to byť práve ona, kto zmieri pohnevanú kráľovskú rodinu," veští astrologička. Prisúdila jej rolu rodinného "anjela strážneho". Usudzuje, že bude ochrankyňa v rámci jej orientácie na rodinu, ale zároveň bude odhodlaná prevziať aj opraty a postaviť sa do jej čela ako vodca. Navyše by mala byť výnimočne krásna, ale aj silná osobnosť, úspechy bude mať aj v podnikaní.

Vo februári Liliny rodičia šokovali svet, aj kráľovskú rodinu:

​Astrologička z USA, Lisa Stardust, poskytla svoj výklad horoskopu novorodenej dcérke princa Harryho a Meghan pre Oprah Daily. Podľa nej bude mať Lili prispôsobivú povahu a dualistickú osobnosť s otáznou dôveryhodnosťou, ako je typické pre Blížencov. To sa jej bude hodiť, keďže zrejme bude stále na očiach verejnosti. Tam ale ukáže iba svoju jednu tvár, druhú si nechá pre súkromný život. Bude zrejme "spoločenským motýľom", poletujúcim medzi veľkými zhromaždeniami ľudí a aj malými skupinami. Vďaka jej charizme dokáže spojiť rozdielnych ľudí a vyriešiť konflikty. S mamou si budú rozumieť a rovnako ako ona sa bude rada predvádzať pred reflektormi fotoaparátov a kamier. Lili vraj bude očarujúca bojovníčka s výbornou intuíciou. Podľa vzoru otca bude túžiť po nezávislosti. "Chystá sa zmeniť svet, rovnako ako jej rodičia," veští okrem iného na záver svojho výkladu americká odborníčka na horoskopy.

​Ani astrológovia z jednej z najväčších častí Commonwealthu, Austrálie, si nenechali ujsť príležitosť, aby sa pozreli do horoskopu čerstvo narodenej Lilibet Diany. Woomen´s Weekly na svojich stránkach uvádza výklad od viacerých astrológov. Je už známe, že Slnko má v Blížencoch, Lunu v Baranovi a ascendent v Levovi. Okrem týchto troch základných astrologických ukazovateľov, do výkladu zahrnuli aj ďalšie planéty. Astrologička Leah Whitehorse na twitteri veští: "Jupiter na svojom mieste pri descendente ukazuje, že bude mať vždy priateľov na vysokých miestach." Naomi Bennett zas usudzuje podobne z iného pohľadu. "Lilibet je silným stúpajúcim levom. Bude mať silnú vôľu, Mars je v postavení proti Plutu, ale jej Slnko v Blížencoch sa nachádza medzi dvomi zatmeniami a Neptúnom v kvadráte," odborne vysvetľuje. "Jej myslenie by mohlo byť nejasné a zasnené," myslí si s tým, že jej výraz bude dobrý pred kamerou. Má vraj kráľovský horoskop a zrejme z nej vyrastie silná osobnosť.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie