Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Beňová už neudržala tajomstvo! Bude mať ďalšiu dcéru!
Zdielať na

Beňová už neudržala tajomstvo! Bude mať ďalšiu dcéru!

Archívna reportáž

Europoslankyňa Monika Beňová sa stala minulý rok, presne na Dušičky, teda 1. novembra, po druhýkrát mamou. Keď oznámila, že je tehotná, bol to poriadny šok azda pre všetkých. Skutočne nie je bežné, aby otehotneli ženy po päťdesiatke, ale evidentne ak niekto veľmi chce, možné je všetko. Navyše, ak je v takej výbornej forme, ako Beňová, ktorá vyzerá ako rovesníčka svojho o 16 rokov mladšieho partnera a len o málo staršie, ako jej prvorodený syn.

Monika Beňová mala ledva 20 rokov, keď sa stala po prvýkrát mamou. Bola nielenže mladučká, ale aj príchod jej syna Martina na svet bol poriadne komplikovaný. Narodil sa výrazne predčasne a dlhé týždne musel dozrievať v inkubátore. Našťastie, zo všetkého sa úspešne dostal, dozrel a dnes je z neho zdravý a úspešný 33-ročný muž. Čakalo sa už len na to, kedy si založí rodinu.

Prekvapivo to skôr stihla jeho už dvakrát rozvedená mama, a keď sa nedočkala vnúčaťa, dopriala si rovno vlastnú dcérku. No aktuálne na Instagrame prezradila tú najkrajšiu správu, ktorú sa medzičasom azda aj ľudia prestali pýtať, keďže všade je plno Monikinej dcérky Leušky.

Z Leušky sa teší celá rodina, možno rozkývala k činu aj svojho o 32 rokov staršieho brata:

​Malá princezná možno už čoskoro nebude sama a do rodiny pribudne ďalší malý poklad. No najprv bude svadba!  "Milujem moje deti. Ten starší sa nám onedlho ožení a pribudne mi tak ďalšia dcéra, Grétka. Už budeme opať viacerí a tešíme sa z toho veľmi," prezradila Beňová na Instagrame, že na jeseň sa chystá veselica. S nevestou má zjavne dobrý vzťah, keď ju rovno nazýva svojou dcérou, čo už v súčasnej dobe nie je až také bežné.

Beňová často zdôrazňuje, ako svoje deti miluje:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

Podľa informácií portálu Pluska.sk vyvolená Martina Beňa je známosť sa ešte z vysokej školy, no iskra preskočila zjavne až neskôr. Skutočne už asi nie je načo čakať, obaja majú vek, žeby si rovno mohli založiť aj rodinu, čo by pre malú Leu znamenalo v podstate "súrodenca". Monika Beňová by iste nebola proti, zdá sa, že je skutočne "matka roka" a v tomto má celkom jasne upratané priority. "Keď som pred piatimi rokmi zariaďovala a rekonštruovala dom, síce som si dieťatko veľmi želala a nechali sme mu aj jednu izbu prázdnu, len s plyšáčikom na okne, aby sme si miminko privolali, ale inak som všetko zariadenie vyberala pre nás “dospelákov”. Leuška k nám prišla minulý rok a my postupne prenechávame priestor pre detský kútik v spálni, v obývačke, na terase... Sme šťastní a pokojne zmením všetko kvôli našej princeznej kedykoľvek," dokázala správne nastavenie aj týmto príspevkom. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie