Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Konečne sa to podarilo! Monika Bagárová je šťastím bez seba!
Zdielať na

Konečne sa to podarilo! Monika Bagárová je šťastím bez seba!

Archívna reportáž

Česká speváčka Monika Bagárová patrí medzi zrejme najsledovanejšie mamičky v Česku aj na Slovensku. Napokon, je v top 20 influencerov na sociálnej sieti s parádnymi vyše 800 tisícmi followerov. Iste to je aj preto, že sa rada a pravidelne delí o radosti zo svojho života.

O pár dní to bude už rok, čo sa hlavnou hviezdou Instagramu Moniky Bagárovej (26) stala jej dcérka Rumia. Dievčatko sa narodilo 27. mája a jej otcom je zápasník MMA uzbeckého pôvodu, Makhmud Muradov (31). Ten bol takmer tri mesiace v Uzbekistane, údajne pre komplikácie v rodine, no ľudia sa už začínali pýtať, či je so vzťahom k Monike všetko v poriadku. Ona tvrdila, že rozhodne áno a denne sú v telefonickom kontakte.

No najhoršie bolo, že Makhmud prichádzal o tie najkrajšie, najvzácnejšie a neopakovateľné momenty, keď detičky zažívajú mnoho svojich "po prvýkrát". A rozhodne medzi to najočakávanejšie patrí práve zhruba v období okolo roka prvé samostatné vykročenie.

Vypočujte si Monikin minuloročný duet so sestrou:

A zdá sa, že Mach, ako zápasníka volajú, o tento krásny moment napokon neprišiel - keď sa človiečik vydáva na celoživotnú púť vzpriamene, na dvoch nohách. Podľa najnovších fotiek v instastories je už doma s rodinkou a tak akurát stihol skutočne prvé samostatné kroky dcérky. Kým doteraz Ruminku vodili za ručičky, alebo čosi pred sebou tlačila, teraz sa skutočne odhodlane presunula celý meter úplne sama.

Monika napísala ku Dňu matiek, keď ho po prvýkrát slávi aj ona, nádherný odkaz svojej mame:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

"Ja sa asi zbláznim láskou," napísala k videjku svojej dcérky, ktorá sa napriek prvotnému neúspechu opäť postavila a plánovanú trasu k posteli dokončila. Toto sú momenty, ktoré skutočne pochopí len rodič, aké úžasné pocity lásky a hrdosti sa dostavia pri niečom tak triviálnom, ako je chôdza. Pre malého človeka je to ale hranica, keď sa mení svet - rýchlosť aj perspektíva sú zrazu úplne o niečom inom. A Ruminka trafila takmer presne Deň matiek, čo je už len čerešnička. 

Súvisiace články

Najčítanejšie