Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Speváčka pár dní po pôrode šokovala výberom mena pre bábätko! Nevzbudzuje príjemné pocity!
Zdielať na

Speváčka pár dní po pôrode šokovala výberom mena pre bábätko! Nevzbudzuje príjemné pocity!

Archívne video

Len pred pár dňami sa stala hviezdna speváčka, ktorá bola dokonca pred Meghan krátko Harryho priateľkou, po prvýkrát mamou. Bábätko prišlo na svet zhruba dva roky po svadbe a rodičia už snáď ani nemôžu byť šťastnejší. Ale prečo potom vybrali také drsné meno, pýtajú sa mnohí.

Ellie Goulding, preslávená najmä hitom Love Me Like You Do, ktorá zaznela vo filme Päťdesiat odtieňov sivej, a jej manžel Caspar Jopling (29), ktorí sa radia medzi britskú smotánku, sú nesmierne šťastní z narodenia zdravého syna, no súkromie si prísne strážia. Narodenie bábätka oznámil novopečený šťastný otecko len veľmi stroho, obrázkom s kvetmi a prosbou o rešpektovania súkromia.

"Mama a syn sú obaja zdraví a šťastní. A ja som nesmierne vďačný," oznámil novopečený otecko a prezradil miliónom zvedavých fanúšikov sympatickej speváčky aspoň to, že majú chlapčeka.

Pripomeňte si najslávnejšiu skladbu novopečenej mamy Ellie:

Meno si ale nechávali pre seba. Ellie sa ho rozhodla oznámiť až v rubrike o narodeniach, úmrtiach a sobášoch denníka The Times. A tak už všetci vedia, že bábätko dostalo meno Arthur Ever Winter Jopling.

Meno oznámili pekne starosvetsky:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Caspar jopling (@casparjopling)

Meno chlapčeka znie hrdo, Arthur je tradičné meno keltského pôvodu a znamená "medveď", kedysi sa tak volal jeden z Rytierov okrúhleho stola na slávnom hrade Camelot. No nasledujúce dve mená už nesú odkaz na niečo, čo väčšina ľudí práve nemusí. Slovo Ever v sebe nesie odkaz na nekonečno, Winter je zima. Chlapček je teda nositeľom poriadne mrazivého meno "nekonečnej zimy". No možno je to práve to, čo jeho rodičia milujú a tak si to budú cez syna stále pripomínať, keď už Británia je skôr krajina večnej jesene, ako zimy.

Súvisiace články

Najčítanejšie