Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Jágrova expriateľka Veronika prezradila pohlavie bábätka! Otcom je držiteľ titulu za najkrajšie telo!
Zdielať na

Jágrova expriateľka Veronika prezradila pohlavie bábätka! Otcom je držiteľ titulu za najkrajšie telo!

Zdroj: Instagram/VK

Veronika Kopŕivová (30) mediálne známa vďaka jej niekoľkoročnému vzťahu s hokejistom Jaroslavom Jágrom (49), sa teší na prvého potomka. Narodiť sa má v auguste a modelka mu dala "pracovné meno" levíček, podľa znamenia. Všetci preto tipovali, že čaká chlapca. 

Modelka, podnikateľka a bývalá tanečnica pri tyči, Veronika Kopřivová, išla zo vzťahu so slávnym hokejistom rovno do náručia fešného modela Miroslava Dubovického (29, Mistra Universe roku 2017. Netrvalo dlho a čakajú prvého potomka. Veronika často zdieľa na sociálnej sieti svoje tehotenské pocity a zážitky a nechala sa aj fotografovať s tehotenským bruškom. Je už v poslednom trimestri a bábätka sa už nemôže dočkať. Konečne prezradila, čo to bude.

Budúca mamička dlho tajila pohlavie očakávaného dieťatka, no teraz išla s pravdou von a podfarbila to aj jednoznačne výpovednou ružovou. "Čakáme dievčatko," napísala na sociálnu sieť Veronika aj v anglickej verzii "It´s a girl!". Konečne sa teda jej priaznivci dočkali odhalenia tohto doteraz udržiavaného tajomstva. "Ja sa tak teším, keď budeš na svete," oslovila ho pred časom prostredníctvom instagramu a pridala údaje o aktuálnych mierach a váhe svojho potomka. Mnohí Kopřivovej tipovali skôr chlapca, zrejme aj podľa povery, že dievčatá mamám berú krásu, čo rozhodne nie je prípad Veroniky. Na posledných fotkách s bruškom v ružových, skoro až princeznovských šatách priam žiari.

Toto prezradila Veronika pred časom o vplyve Jaromíra na jej biznis:

Počas celého tehotenstva jej bol veľkou oporou partner. Aj ten na Instagrame zverejnil informáciu o pohlaví ich očakávaného prvého potomka. Na konci siedmeho mesiaca tehotenstva sa dali spolu odfotografovať profesionálnej fotografke vo veľmi intímnych a celkom odvážnych pózach, kde bolo vidieť, aký pekný majú vzťah aj počas najmä pre ženu tak náročného obdobia. Na niektorých fotkách bola Veronika aj sama so zdôrazneným bruškom a nadupaným dekoltom a vyzerala veľmi sexy. "Po dlhej dobe namaľovaná, načesaná a v krásnych princeznovských šatách. Cítila som sa krásne. Tehu fotenie mám za sebou a veľmi sa teším na výsledok," pochválila sa vtedy viacerými snímkami, ktoré bude mať ako krásnu pamiatku na obdobie očakávania príchodu dieťatka na svet.

Inak vždy na štíhlej línii si zakladajúca Veronika nemá problém ani so svojimi zaguľatenými krivkami. Vie totiž, že jej partner ju aj tak miluje. "Je krásny pocit mať vedľa seba niekoho, kto to tehotenstvo prežíva s vami. Kto sa stará, opatruje, kto sa o vás zaujíma. Kto stále hovorí, ako ste vlastne ani nepribrala a aká ste krásna, pritom o tých 12 kilách vie a tú celulitídu vidí. Kto sa s vami smeje tomu vašemu funeniu, štikútkaniu, grganiu, ktoré nejde udržať a ovplyvniť," s láskou popísala prístup partnera a to, čo tehotenstvo prináša. Miroslav zjavne robí všetko, čo jej len vidí na očiach a berie ju s láskou a vďačnosťou ako krásnu mamu ich dcérky, ktorú čoskoro uvítajú na svete.

Súvisiace články

Najčítanejšie