Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Maťo Ďurinda ako VIP hosť, za obrovské peniaze
Zdielať na

Maťo Ďurinda ako VIP hosť, za obrovské peniaze

Sny si treba plniť, nech sú akokoľvek drahé. Lebo koniec koncov, zážitky nám nik nevezme. Maťo Ďurinda sa vybral na koncert a zaplatil si VIP vstupenky.

Muži vraj veľa peňazí neutrácajú. Ak áno, musí to stáť za to. To platí aj v prípade rockera Maťa Ďurindu,ktorý vysolil pekný balík peňazí za istý pôžitok.

"Najradšej by som si vychutnal druhýkrát koncert Paul McCartneyho, ktorého mám veľmi rád, takú urobil dieru, bol som vo Viedni na koncerte," opisuje spevák.

McCartney na dosah

Asi správne tušíte, že ho vystúpenie tejto legendy, ho dostalo do kolien. Nečudo, že sa poriadne buchol po vrecku. "Dal som za neho najviac peňazí v živote, ako som za koncert dal. Mal som VIP vstupenku a sedel som asi v druhom rade a on mi bol skoro na dosah. Ja som videl svoj idol z čias Beatles a bol som úplne nadšený," nadchýna sa Ďurinda.

To potom. Na začiatku to boli skôr rozpaky. "V prvých pesničkách mu to veľmi nespievalo a ja už som sa iba modlil, aby sa rozospieval," tvrdí Ďurinda. Na koncerte sa Maťo stretol s ďalšou legendou Mekym Žbirkom, s ktorým Paulove prvé pesničky rozoberali.

"Meky mi hovorí, to je normálne pri ňom, on to potom prefúkne a už mu to ide," hovorí Ďurinda. Mať totiž desiatky koncertov v krátkom časovom rozostupe si vyžiada svoju daň.

Pozrite si reportáž redaktorky Petry Poláčikovej:

Súvisiace články

Najčítanejšie