Zatiahnuté
14°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Po Schumacherovom priznaní k homosexualite sa ozvala jeho exmanželka! TIETO slová ale nečakal nikto!
Zdielať na

Po Schumacherovom priznaní k homosexualite sa ozvala jeho exmanželka! TIETO slová ale nečakal nikto!

Zdroj: Instagram/CS

Po nedávnom priznaní bývalého pilota Formuly 1 Ralfa Schumachera (49), brata Michaela Schumachera (55), že jeho srdce patrí mužovi, francúzskemu manažérovi Etiennovi, sa až teraz ozvala jeho exmanželka Cora (47). Kým Ralfov syn mu otvorene prejavil podporu, zvláštny príspevok Cory necháva celkom iný dojem.

​Keď si v roku 2001 vzal Ralf Schumacher za manželku Coru-Caroline Brinkmann na cirkevnom obrade v Maria Plein neďaleko Salzburgu, nikto asi netušil, že jedného dňa svoju orientáciu prehodnotí. Už v októbri toho istého roku sa im narodil syn David, ktorý je tiež pretekárom. Jeho rodičia sa po štrnástich rokoch manželstva rozviedli v roku 2015. Cora je atraktívna blondínka a rada sa predvádza pred kamerou, vrátane reality show či na platforme OnlyFans. Kedysi fotila aj pre Playboy. Syn David sa od nej celkom dištancuje, ako sa posťažovala.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cora Schumacher (@coraschumacher)

Hoci Cora už s Ralfom nežije deväť rokov, jeho priznanie k vzťahu s Etiennom sa jej zrejme dotklo, súdiac podľa jej príspevku s fotografiou zo svadby s Ralfom, kde jej po tvári stekajú slzy. "Slzy povedia viac ako slová," napísala k fotke a vyvolala tým vlnu reakcií. Jej sledovatelia sa pýtajú: "Čo sa nám snažíš povedať?" Jeden jej podporovateľ napísal, že si "zaslúži obdiv, za to, že bola roky ticho, hoci život jej nevyšiel podľa predstáv", niekto iný zas špekuloval, že "možno už vtedy vedela, že je všetko falošné" a podporných správ bolo mnoho.  Našli sa aj odkazy typu: "Nikto ťa nenútil vydávať sa", či "Prepáč, mám ťa rád, ale toto je nevhodné". Ralf si totiž coming outom získal obrovskú vlnu podpory a mnohých v tomto ohľade sklamalo, že práve jeho manželka zverejnila takú zvláštnu reakciu, celkom zjavne s podtónom sklamania.

Cora v rozhovore s exmanželom:

Ralf si zatiaľ užíva leto s jeho partnerom Etiennom, ktorý žije striedavo v Nice a Kapskom Meste a robí mu obchodného manažéra. Mali sa zblížiť pred pár rokmi, keď začal Etienne riadiť jeho biznis a financie. Nie je presne známe, kedy sa ich profesionálny vzťah zmenil na osobný, pravdepodobne pred dvomi rokmi. Nedávno ich bolo vidieť vonku za stolom v reštaurácii v Kolíne nad Rýnom v spoločnosti Ralfovho syna Davida a dvoch ďalších mužov. Hovorca rodiny Schumacherovcov uviedol pre nemeckú tlačovú agentúru: "Ralf a Étienne sú ohromení tou skvelou spätnou väzbou z celého sveta, toto naozaj nikto nečakal." Ralfovi iste po jeho coming oute odľahlo, podstatné pre neho je, že má plnú podporu partnera a syna.

Ralf s partnerom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ralf Schumacher (@ralfschumacher_rsc)

Najčítanejšie