Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Bude platiť Lobotka mastné výživné? Twiinska Daniela chce pre dcéru TAKÚTO sumu!
Zdielať na

Bude platiť Lobotka mastné výživné? Twiinska Daniela chce pre dcéru TAKÚTO sumu!

Archívna reportáž

Len prednedávnom vyšla najavo trpká správa, akú azda nikto nečakal. Známy pár, reprezentačný futbalista Stano Lobotka a speváčka Daniela Nízlová, je už minulosťou. K rozchodu prišlo napriek tomu, že spolu majú ešte ani nie dvojročnú dcérku Lindu.

Portál Topky.sk informoval o pozadí porozchodového konania medzi Danielou Nízlovou a Stanislavom Lobotkom. Ten je aktuálne hráčom talianskeho klubu SSC Neapol, kde však po zranení už dlhšie len "zohrieva lavičku". Nič to ale nemení na tom, že mu stále nabieha mesačný plat vo výške, o akej môže bežný Slovák snívať aj za cely rok práce. 

Lobotkovi pípne mesačne na účte zhruba 160 tisíc eur, čo je suma, pri ktorej sa skutočne niemusí zamýšľať, či si niečo môže dovoliť. Rozhodne by tak nemal premýšľať žiadny otec. Odhliadnuc od krachu vzťahu s matkou dieťaťa, stále je tu potomok, ktorý je najdôležitejší.

So Stanom to bola láska ako hrom, no vydržala sotva tri roky:

​Spočiatku prenikli informácie, že Daniela si chcela pýtať až 20 tisíc eur mesačne pre seba aj dcéru. Zdroj z blízkosti páru ale údajne pre Topky túto informáciu vyvrátil. "Daniela požaduje 10-tisíc pre dcéru, no pre seba nič. Je absolútne sebestačná a taká bola aj v čase, keď sa so Stanom dali dokopy," tvrdí nemenovaný zdroj. S tým sa nedá nesúhlasiť, Daniela je v šoubiznise už dlhé roky a rozhodne nepôsobí ako človek, ktorý má hlboko do peňaženky. Napokon, stala sa z nej aj influencerka na Instagrame, čo iste tiež prináša sympatický príjem.

Ako tvrdí zdroj, Daniela vraj narába aj s reálnou víziou budúcnosti, keď jej expartner už nebude profi futbalistom a aj s ohľadom na to je práve teraz ideálna doba čo najviac dcérku zabezpečiť. "Väčšiu čiastku z výživného, ktorú požaduje, chce na sporenie pre ich dcéru," tvrdí zdroj o ekonomicky racionálne zmýšľajúcej speváčke. Jej prístupu nie je čo vytknúť a pri Lobotkovom príjme ide skutočne len o "drobné". Ako správny otec by sa mohol tejto téme postaviť čelom, keď už o príčine rozchodu kolujú tak nepekné fámy, až sa tomu ťažko verí, žeby bol až taký povrchný a s mamou svojej dcéry by sa rozišiel pre nejaké to kilo navyše. Z Danielinho vyjadrenia sa dalo medzi riadkami čítať, že to tak zrejme nebolo, čo bol ale dôvod rozchodu, už neupresnila. 

Súvisiace články

Najčítanejšie