Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Ceterová a Vémola ukázali kočík pre bábo! TAKÝ nemá nikto, no ľudia ho dočista skritizovali!
Zdielať na

Ceterová a Vémola ukázali kočík pre bábo! TAKÝ nemá nikto, no ľudia ho dočista skritizovali!

Archívne video

Už čoskoro sa stanú budúci Vémolovci rodičmi druhého spoločného dieťatka. Po dcérke Lilinke, ktorá bude mať o pár dní dva roky, príde v takmer rovnaký termín na svet bábo, ktorého pohlavie zatiaľ nie je známe údajne ani rodičom - chcú sa nechať prekvapiť. No ešte predtým stihli poriadne prekvapiť svojich sledovateľov výberom kočíka.

Do narodenia druhého bábätka slovenskej playmate Lely Ceterovej už ostávajú len dni. Nakoľko bude iste rodiť opäť cisárskym rezom, zrejme už presne vie, ktorý deň to bude, no zatiaľ si to necháva pre seba. No s veľkou radosťou sa aj spolu so snúbencom, zápasníkom MMA Karlosom Vémolom, pochválili novým kočíkom.

Kto by čakal konzervatívny model, bez zbytočných čačiek, zrejme tento excentrický párik dobre nepozná. No až takýto prejav narcizmu, ako tvrdia mnohí komentujúci na Lelinom profile na Instagrame, asi nečakal nikto.

Vémola sa nepredvádza len v ringu, má aj vlastnú šou:

Lela a Karlos dostali od istého obchodu kočík, aký nemá rozhodne nikto iný na svete. Kvalitná holandská značka si získala už mnoho celebritných párikov, no len málokto má na kočíku svoju podobizeň. Vémola áno. "Tak a teraz si môžem povedať, že máme všetko nakúpené a zariadené pre naše miminko. A už môže prísť medzi nás," spokojne skonštatovala Lela a poďakovala obchodu za prekvapenie. "Nielen miminko bude mať svoju vaničku, ale aj Lilinka svoju buginu. Obaja súrodenci budú pokope," pochvaľovala si dvojkočík prispôsobený veku detičiek. 

Prekvapivo, Vémolov potrét z každej strany kočíka, zrejme aby nikto nemal šancu ho prehliadnuť, Leliných fanúšikov absolútne neohúril, práve naopak. "Úprimne, to nie je pekné, je to gýčovité," myslí si jedna z komentujúcich, ktorá vyzbierala za názor stovku srdiečok. "Toto už hraničí s blbosťou," povedala ostrejšie druhá. "Šialený kočík. Ale asi chcete byť zaujímavá, inak si to neviem vysvetliť," pustila sa do Lely iná komentujúca. "Budem sa robiť, že som tú fotku nevidela," zaujala neúctivý postoj ďalšia žena a podobných komentárov bolo mnoho. Zopár fanúšičkám Lely sa ale predsa len páčil, niektorým tam chýbala aj Lelina tvár. Ako to ale pri tomto páre býva, názory cudzích ľudí s nimi nič nerobia a podstatné je, že sa kočík páči im. 

Súvisiace články

Najčítanejšie