Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Rytmus prekvapil dokonalou rodinnou fotkou so Sanelom v náručí! Je v tom odkaz pre Jasminu!
Zdielať na
Hudba

Rytmus prekvapil dokonalou rodinnou fotkou so Sanelom v náručí! Je v tom odkaz pre Jasminu!

Archívna reportáž

Je to láska ako hrom, na ktorej nieže tri a pol spoločného roka nič nezmenilo, ale naopak - akoby stále rástla a prehlbovala sa. Presne tak, ako vyzerá vzťah Patrika a Jasminy Vrbovských, by mala vyzerať každá láska. Žiaľ, je to skôr vzácnosť, no o to lepšie sa na to pozerá - ako vzorový pár pôsobia skutočne perfektne.

V ideálnom vzťahu je vzájomná podpora absolútna samozrejmosť, no zároveň sa to ako samozrejmosť nikdy nesmie brať. Podľa toho, ako sa verejne vyjadruje Rytmus na margo svojej manželky, to raper úplne presne pochopil. Hoci sú to obvykle možno len drobné, niekedy azda aj väčšie "samozrejmosti", človek by mal myslieť na to, že by to pokojne mohlo byť aj inak. A preto treba svojej milovanej polovičke dávať najavo, že si každý prejav podpory a lásky človek váži. 

Ako už neraz aj Jasmina potvrdila, Rytmus je v tomto skutočne dokonalý. Po pomaly 4 spoločných rokoch, keď sa už nejeden vzťah rozpadol, berie Patrik svoje manželstvo stále ako dar, za ktorý je nekonečne vďačný. O to viac si svoju manželku a jej prístup váži v náročnejších momentoch.

Sanel je dokonalou korunou lásky Patrika a Jasminy:

​Rytmus sa rozhodol, že vďačnosť, ktorú chce manželke prejaviť, je hodná zdieľania so svetom. "Chcel by som sa verejne poďakovať mojej milovanej manželke za to, ako zvláda moje posledné dni, keď dokončujem album a do toho si dávam boxersku prípravu. Za to aký priestor mi nechala, aby som sa realizoval a vydal zo seba to najlepšie," poďakoval verejne svojej Jasmine za niečo, čo by azda mnoho mužov považovalo za samozrejmosť. Ale Rytmus to poňal perfektne.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

"Neskutočne ju milujem a vážim si na nej, že vie vytvoriť silné rodinné zázemie plné lásky, úcty a pocit pravého domova, kde sa vždy teším. Prisahám, že ona mi bola zoslaná ako dar aby som pochopil, prečo som tu a akým smerom mám ísť. Som na ňu nesmierne hrdý ako sa stará, ako vie zarobiť a nie je žiadna povolanie manželka," nezabudol pripomenúť rýpalom, že nemajú čo vytiahnuť - Jasmina zarába vysoko nadpriemerne, aj vďaka jojkárskej čou Česko Slovensko má talent. Vyznanie prišlo v čase, keď je Jasmina so Sanelom v Chorvátsku - azda aj to je spôsob, ako nechať mužovi čas sám pre seba. Rytmus podfarbil svoje láskyplné slová dokonalou rodinnou fotkou, kde až prekvapivo otvorene ukázal aj svojho rozkošného syna.

Súvisiace články

Najčítanejšie