Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Takúto nakladačku Ceterová nečakala! Za nový účes jej dcérky ju zvozili pod čiernu zem!
Zdielať na

Takúto nakladačku Ceterová nečakala! Za nový účes jej dcérky ju zvozili pod čiernu zem!

Zdroj: Instagram/LC

Bývalý playmate Lela Ceterová patrí medzi ženy, pri ktorých má človek pocit, že by ich nenalíčené ani nespoznal. Jednak veľa zmenili už rôzne kozmetické či plastické úpravy, no aj výrazný mejkap robí svoje. Jednoducho Lela sa takmer vždy ukazuje len v tej najdokonalejšej podobe. Podobne by to človek čakal aj v prípade jej rozkošnej dcérky, no na najnovšej fotke poriadne prekvapila.

Zápasníkovi MMA Karlosovi Vémolovi a jeho snúbenici Lele Ceterovej sa ich čoskoro 2-ročná dcérka Lily skutočne mimoriadne vydarila. Rozkošné modrooké dievčatko s blond vláskami je skutočne na zjedenie a mama sa ňou aj patrična rada pýši. Aj teraz ju pribrala na fotku, ktorá mala za cieľ propagovať istú produkt. No dopadlo to úplne inak.

Nevedno, či si niekto vôbec všimol, čo to Lela na svojom Instagrame propaguje, no rozhodne si všetci všimli malú okaňu Lily. No tentokrát nešlo o obvyklé nadšenie z toho, aká je rozkošná, ale skôr šok - dievčatko má skutočne zvláštny nový zostrih vláskov.

Takto vyzerala Lela v nerodeninovej šou svojho snúbenca:

Ofinka ostrihaná extrémne vysoko a nie veľmi rovno - to skutočne nie je obvyklý účes pre 2-ročné deti. A Lele to dali mnohé ženy v komentároch aj pocítiť, nejedna skutočne aj nevyberaným spôsobom. "Čo má, chuderka, s tou ofinkou?" spýtala sa jedna. "Tá malá to má ostrihané podľa hrnca, nie?" komentovala druhá. "Čo ste jej to vyviedli s ofinou?" znela ďalšia otázka. "Kto strihal tú maličkú? To nie je veľmi pekný zostrih," vyjadrila názor iná žena. "Asi nemajú rovnakú kaderníčku," zaklincovala ďalšia komentujúca.

Lela sa k účesu dcérky v žiadnom z komentárov nevyjadrila, no je dosť dobre možné, čo aj predpokladali mnohé komentujúce, že si Lily spravila pankáčsky účes sama a mama potom už len zachraňovala, ako sa dalo. Našťastie, našlo sa mnoho chápavých žien, ktoré, naopak, odsúdili kritické komentáre. "Ľudia, čo riešite vlasy nevinného dieťaťa?" opýtala sa rozhorčene jedna. "Je to dieťa, asi si neuvedomujete, že tu urážate malé dievčatko," vstúpila do svedomia ženám ďalšia. "Krásne dievčatko, ja keď som bola maličká som si podpálila ofinu a vyzerala som rovnako štýlovo," pridala s humorom jedna z komentujúcich skúsenosť. "To fakt nie je len ak ostrihať malé dieťa," okomentovala iná a nebola sama s podobným zážitkom. Ako Lela neskôr potvrdila, proste sa jej šmykla ruka, extravagantný účes Lilinky nebol zámer. "Myslím, že každej matke sa raz stane, že ostrihá vlasy svojho dieťaťa, kedže deti sú živé a moja Lilinka úplne, no tak sa stalo," zverila sa zjavne nahnevaným tónom a všetkým kritikom odkázala, aby sa z toho nepos...!

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie