Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Ruka v ruke! Kim Kardashian a jej o 13 rokov mladší výstredný priateľ sa už neskrývajú!
Zdielať na

Ruka v ruke! Kim Kardashian a jej o 13 rokov mladší výstredný priateľ sa už neskrývajú!

Archívna reportáž

Už sa o tom klebetí pár týždňov, no až teraz sa prestal nový hviezdny pár skrývať. Kim Kardashian (41) sa zaľúbila do 28-ročného herca Peta Davidsona. Na pohľad poriadne rozdielny pár sa už vodí verejne za ruky. Zrejme tomu pomohol aj to, že ešte stále právoplatný manžel Kim, raper Kanye West, má tiež čerstvo priateľku.

Portál Page Six exkluzívne zistil, že 41-ročná hviezda reality šou a podnikateľka Kim Kardashian a 28-ročná hviezda programu Saturday Night Live, Pete Davidson, spolu oficiálne randia. Správa o ich začínajúcom romániku prichádza po niekoľkých rande v Davidsonovom rodnom New Yorku a Kardashiankinom rodnom Los Angeles.

Hviezda seriálu "King of Staten Island", divoký, potetovaný mladík večne meniaci imidž, naposledy cestovala do Kalifornie na svoje utorkové narodeniny. Pete tam strávil istý čas s Flavor Flavom z kultovej kapely Public Enemy v sídle mamy klany Kardashian - Kris Jenner v Palm Springs.

Pete nepatrí medzi typických krásavcov, nie je ani megahviezda, ani superboháč, no Kim zjavne zaujal:

Fotografický dôkaz tejto zvláštnej partie poslúžili aj na propagáciu biznisu Kim, keďže Davidson, najslávnejšia Kardashianka a 66-ročná Jenner mali na sebe každý pyžamo jej značky. Kardashian a Davidson boli prvýkrát spozorovaní, ako sa držia za ruky už 29. októbra, krátko po jej vystúpení v SNL, kde sa počas skeču pobozkali. Vtedy to ale ešte hrali na kamarátstvo. Potom nasledovali spoločné večere, aj narodeninový žúr Kiminho kamaráta, kam si Peta vzala ako doprovod. "Veľa sa usmievali a smiali a zdalo sa, že sú spolu skutočne radi," povedal vtedy jeden z nemenovaných účastníkov párty.

Z tejto fotky je zrejmé, že Pete je už v rodine, fanúšikovia tým úplne nadšení nie sú, ako vidno v komentároch:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Pete Davidson (@petedavidsons)

Mnohí sa domnievajú, že za rýchlym zverejnením lásky môže byť aj fakt, že odlúčený manžel Kardashianky, Kanye West (44), chodí s 22-ročnou modelkou Vinetriou. Raper a influencerka sa zúčastnili na svojej prvej spoločnej verejnej akcii - debutovom basketbalovom zápase jeho Donda Academy v Minneapolise. Či už konečne Kim a Kanye, ktorý sa najnovšie volá už len Ye, dotiahnu do konca aj rozvod, zatiaľ verejne nepotvrdili.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie