Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Lopez a Affleck pred oltár? TOTO je jasná odpoveď!
Zdielať na

Lopez a Affleck pred oltár? TOTO je jasná odpoveď!

Archívna reportáž

Po romantickom obnovení lásky páru snov, Jennifer Lopez a Bena Afflecka, vyvstáva otázka, či plánujú konečne aj odloženú svadbu. JLo údajne stále vlastní snubný prsteň s unikátnym ružovým drahým kameňom, ktorý jej daroval Ben, keď ju pred rokmi požiadal o ruku. Fakticky zásnuby nezrušili, a tak tento krok by mohli pred sobášom pokojne vynechať. Medzitým sa ale speváčka aj raz vydala a porodila dvojčatá. A pred vzťahom s Affleckom bola vydatá už dvakrát, v jej prípade by teda išlo o štvrtý pokus.

Pre Jennifer Lopez je svadba zrejme dôležitou súčasťou vzťahu. A preto nečudo, že bola vydatá doteraz už trikrát. Počas vystúpenia v televíznej šou dostala preto pred pár dňami otázku, či plánuje svadbu aj s Benom Afflackom, píše portál PageSix. Ako ona, tak aj on uzatvorili po ich rozchode manželstvá, ale skončili rozchodmi.  "Neviem," vyjadrila sa síce neurčito, no medzi riadkami so šibalským úsmevom hollywoodska hviezda. Rozhovor s ňou sa uskutočnil na propagáciu romantickej komédie "Marry Me". Tam JLo hrá hlavnú rolu po boku herca Owena Wilsona a kolumbijského speváka Malumu.

Vzápätí už ale strhla všetky pochybnosti. "Áno, myslím. Poznáte ma, som romantička, vždy som ňou bola, teda párkrát," skonštatovala s smiechom moderátorke Hode Kotb. "Stále verím na šťastie až do smrti, určite, na 100 percent," dodala optimisticky. V pripravovanom filme "Marry Me" stvárňuje Lopez speváčku, ktorá bola tiež viackrát vydatá. Zrejme nie celkom náhodou jen túto rolu ponúkli. "Hlúpe je, ak sa nedokážete zasmiať sami na sebe a brať to tak, ako to príde - ja tieto veci prosto neriešim. Mám pocit, že som ľudská bytosť ako všetci ostatní. Mala som svoje vzostupy a pády, robila som chyby a som naozaj hrdá na to, kam som sa vo svojom živote dostala a kým som ako človek, ako mama, ako herečka a ako umelkyňa," povedala JLo.

Pozrite si upútavku na najnovší film JLo:

"Všetci v Jeninom a Benovom svete by boli veľmi šťastní, keby sa rozhodli zasnúbiť a vziať," tvrdí zasvätený zdroj, ktorý ešte v auguste prehovoril pre týždenník Us Weekly. J-Lo a Ben, ktorí spolu chodili v rokoch 2001 až 2004, a v roku 2021, po rozchode Lopez a jej snúbenca A-Roda, sa opäť dali dokopy. "Vážne hovoria o svadbe, pretože sú obaja bláznivo zamilovaní a tentoraz sa nechcú nechať odísť," tvrdí nemenovaný zasvätenec a tiež poznamenal, že Ben považuje J-Lo za "tú, ktorá mu ušla, a je odhodlaný zabezpečiť, aby sa to tentoraz nestalo". Vraj to ale bude v pravú chvíľku, keď sa tak stane. "Všetko to prebehne prirodzene, rovnako ako ich vzťah v súčasnosti," dodal zdroj.

JLo si súkromie stráži, spoločnú fotku s Benom zverejnila len tu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

"Ich vzťah je momentálne nádherný, takže si z neho berú to najlepšie a nedovolia, aby sa doň vkradla nejaká zbytočná dráma. Sú zaneprázdnení, zabávajú sa a keď dôjde k zásnubám, bude to ten správny čas a šťastné obdobie pre všetkých," uzavrel svoje úvahy zasvätenec. Obaja sa stali po rokoch od ich rozchodu po zásnubách oveľa silnejšími a skúsenejšími osobami. Do ničoho zrejme nepôjdu po hlave a iste si vedia už navzájom tolerovať nejaké nepodstatné chybičky a rozdiely. Ako vyzreté osobnosti si vedia iste oveľa viac užívať vzájomnú lásku a prítomnosť a azda aj preto ich manželstvo moholo byť skutočne už navždy.

Súvisiace články

Najčítanejšie