Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Skutočne je TAKÁ?! Cibulková asi nečakala, čo o nej povedia ľudia, ktorým absolútne dôveruje!
Zdielať na

Skutočne je TAKÁ?! Cibulková asi nečakala, čo o nej povedia ľudia, ktorým absolútne dôveruje!

Keď príde reč na extravagantné hviezdy v slovenskom šoubiznise, nad herečkami a speváčkami sa zrejme bude čnieť športovkyňa. Reč je, pochopiteľne, o Dominike Cibulkovej, ktorá sa z kurtov prepracovala na jednu z najsledovanejších influenceriek, hoci sa vyslovene ceielnému "ovplyvňovaniu" nevenuje. No je to najmä jej súkromie a predovšetkým záľuba v luxuse, ktorá ľudí evidentne priťahuje a dráždi zároveň.

Nie je žiadným tajomstvom, že za neraz poriadne výstredným, ale vždy rozhodne luxusným štýlom Dominiky Cibulkovej je muž. Ani náhodou však nejde o jej manžela, Michala Navaru, naopak, ten módu a trendy cielene ignoruje. Už pred rokmi si na poradenstvo vo veciach outfitov našla naša niekdajšia najúspešnejšia tenistka odborníka. 

Nie je ním nikto iný, ako Andrej Kusalík, ktorý je pre Dominiku uzž oveľa viac, ako len osobný stylista. "Spoznali sme sa na fotení do jedného magzínu, kde som ju stajloval a nejako sme si sadli, takže tá spolupráca pretrváva, funguje, stali sa z nás kamaráti, myslím, že takí z najlepších, aj so Sušim, tak to nejako celé zapadlo, takže nám to tak hrá," skonštatoval spokojne Kusalík a spomenul ďalšie meno, ktoré patrí k Dominikinej vizáži už roky.

Dominika neváha dať za luxus aj šialené sumy:

​Patrik "Suši" Veselý sa vždy postará o to, aby k outfitu, ktorý vybral Kusalík, pridal dokonalý mejkap a účes. "Inšpirujeme sa svetovými hviezdami, napríklad Kim Kardashian či Jennifer Lopez, a páči sa mi veľmi, že je odvážna a nebojí sa zmeny, vždy chce byť iná," pochvaľoval si Dominik prístup známy vizážista a kaderník. "Dôveruje mi, takže to je fajn. Ja sa vždy snažím každému klientovi vyhovieť, nesnažím sa niekoho meniť alebo pretvárať, skôr sa snažím podporiť to, čo má rád, potom je tá spolupráca taká príjemná," vyjadril absolútnu spokojnosť aj Kusalík, ktorý je aj krstným otcom Cibulkovej syna Jakubka.

Kusalík vystúpil na obranu Cibulkovej aj po kritike, ktorá sa na ňu zniesla pre sieťované šaty:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa andrejkusalik (@andrejkusalik)

Prezradil, čo je pre Dominiku pri vyberaní oblečenia dôležité: "Ona chce byť úplne fashion, úplne iná, takže to je také na nej, že má rada wau efekt". No nie vždy sa výsledkom trafia do vkusu väčšiny. "Pokiaľ je to kritika od človeka, ktorého rešpektujem, ktorý v biznise niečo dokázal, tak sa nad tým zamyslím a niečo si z toho možno vezmem, ale pokiaľ je to od ľudí, ktorí naozaj v biznise nič nedokázali a prezentujú sa len tým, že sú ochotní verejne rýpať, lebo to nikto z naozajstného fachu neurobí, tak je to také smutno-úsmevné," vyjadril svoj názor na "expertov", ktorí hodnotia Dominikinu vizáž. Kusalík ani Veselý na Cibulkovú nedajú dopustiť. "Myslím, že keby každý človek na svet bola ako ona, svet by bol krajší," použil silné slová Dominik kamarát Andrej. "Je to jedna osoba, ktorá je dobroprajná, pomôže, človek jej môže zavolať aj o polnoci a ona pomôže, má veľké srdce," pridal ódu na extenistku aj vizážista.

Súvisiace články

Najčítanejšie