Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Zazvoní u Agáty sociálka? Pri výchove detí nedbá zájsť až k TOMUTO riešeniu neposlušnosti!
Zdielať na

Zazvoní u Agáty sociálka? Pri výchove detí nedbá zájsť až k TOMUTO riešeniu neposlušnosti!

Archívna reportáž

Nech sa už hovorí v súvislosti s Agátou Hanychovou (36) čokoľvek, jedno jej treba uznať v plnej miere - záleží jej v prvom rade na jej dvoch deťoch. Kvôli zlepšeniu finančnej situácie rodiny bola ochotná ísť nedávno aj ako priama účastníčka do novej reality šou pre influencerov. Pri výchove svojich detí vraj ale používa aj staré osvedčené metódy v rozpore so súčasnými odporúčaniami odborníkov na výchovu detí.

Dnešní seniori sa nestíhajú diviť, čo sa to porobilo s našimi končinami od konca socializmu. Kedysi bolo nieže normálne strieskať vlastné deti, ale pokojne to robili aj cudzí ľudia, o pedagógoch nehovoriac. Našťastie, tento nezdravý spôsob "výchovy" je už čoraz viac tabu - aspoň navonok. Už nejakú dobu neodporúčajú detskí psychológovia žiadne násilie vo vzťahu k deťom, no mnohí rodičia majú pocit, že pár po zadku by si možno neposlušníci predsa len občas zaslúžili. V tom má celkom jasno aj Agáta Hanychová. Na svojom Instagrame priznala, že pokiaľ ide o výchovu detí, nemá problém použiť aj staré osvedčené praktiky.

Agáta má podobne ako aj iní rodičia, problém, ako upokojiť svoje niekedy až príliš divoké deti. Vtedy už nedokáže zabrať pekné slovo, ani žiadne zdĺhavé vysvetľovanie. Na otázku, či niekedy dala svojim deťom výprask, bez mihnutia oka úprimne odpovedala: "Áno, a myslím si, že je to úplne v poriadku. Dnešná výchova detí, keď im stále niečo vysvetľujete, je skvelá, ale niekedy to jednoducho nefunguje."  Mnohí jej dávajú iste za pravdu.  

Agáta je známa svojim podrezaným jazykom, zdá sa, že malá Mia tak nepadla ďaleko od stromu:

​Pri výchove svojich dvoch detí zrejme Agáta občas stratí nervy, ako sa to stáva aj v "lepších rodinách". Najmä mladšia dcérka Mia je vraj hotový čert. Že to nie je vždy jednoduché, bolo vidieť aj v jej televíznom projekte Máma nad věcí. Raz keď neposlúchala, chcela ju Agáta postrašiť. "Mia, tak poď, odnesiem ťa do pekla. A ona: Áno, super, budú tam čerti, že?", uviedla jeden príklad vtipnej odpovede malej čertice. Raz v stave beznádeje položila  mame, herečke Veronike Žilkovej, otázku, po kom je malá taká zlá. "Po tebe, ty si bola taká istá," odpovedala jej a bolo vymaľované. 

Malá Mia síce vyzerá ako anjelik, ale v skutočnosti je vraj poriadne číslo a mama musí pri jej šibalstvách neraz pritvrdiť:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

O svojej štvorročnej dcére si myslí, že má herecký talent. Ten zrejme zdedila po otcovi, lebo si myslí, že ona ho vôbec nemá. Mia ju vraj dokáže už od troch rokov parodovať. "Tak napríklad zdvihnem telefón a Mia: ´Čo, baby? Dnes pijem toto mlieko, pretože je dobré! Áno?´," opísala Hanychová jednu vtipnú situáciu na potvrdenie. Starší Kryšpín je trochu introvertnejší, ale všeličo vie povyvádzať občas aj on. Oteckovia jej dvoch detí sa ale podieľajú na výchove tiež. Majú každý to svoje v striedavej starostlivosti, ale často si ich berú domov obe, aby ich nerozdeľovali. Jakubovi Prachařovi výdatne vypomáha s výchovou detí aj jeho mama, herečka Batulková. Vnučku Miu má veľmi rada a obľúbila si aj Kryšpína. Ktovie, aký majú na Agátin spôsob výchovy "ručne-stručne" názor. Pravdou ale je, žeby sa tým príliš chváliť nemala, pri počte jej neprajníkov nikdy nemôže vedieť, kedy na ňu niekto zavolá sociálku.

Súvisiace články

Najčítanejšie