Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vémola dostal poriadnu nakladačku! Ale nie v ringu, ani od zápasníka!
Zdielať na

Vémola dostal poriadnu nakladačku! Ale nie v ringu, ani od zápasníka!

Archívne video

Zápasník MMA Karlos Vémola (36) dbá veľmi na svoj imidž úspešného a neohroziteľného muža, ktorému nechýba odvaha. Kvôli svojmu zranenému ramenu ale nemohol niekoľko mesiacov prijímať výzvy na zápasy, ba ani poriadne trénovať, a tak si nachádzal rôzne iné zábavky, vrátane jeho nočných dobrodružstiev v pražských baroch, vrátane divokých flirtov. Odcudzil sa preto aj svojej partnerke Lele Ceterovej (34), ktorá vtedy čakala ich druhé spoločné dieťa. Útechu našla u iného muža, kvôli ktorému Karlos vyvolal hysterickú aféru, no svoj imidž si tým značne pokazil. Už je to ale za nimi a podarilo sa im krízu, iste aj kvôli deťom, spoločne prekonať.

​Veľkou srdcovkou je Vémolova záľuba v exotických zvieratách, ktoré chová vo svojom Vémolande, ako nazýva svoje obydlie, kde si vybudoval aj malú zoologickú záhradu. Pravidelne dáva na známosť aj svojim sledovateľom na sociálnych sieťach, ako sa mu rozrastá zverinec. Chová tam okrem obrovskej korytnačky s menom Prcek, jedného menšieho a dvoch veľkých krokodílov, ale aj klokana, kozu, pštrosa, prasiatko, veveričky a vo veľkom akváriu zas pláva žralok a veľký sumec, diamantové raje a morské paryby. Ale jeho najväčšou pýchou je zjavne levica Elsa, ktorú získal zhruba pred dvomi rokmi, keď bola malým levíčaťom.

"Elsu som si vzal, pretože ju nikto nechcel, bol to odloženec. Starám sa o ňu podľa najlepšieho vedomia a svedomia," vysvetľoval Karlos na Instagrame pred časom, keď mu podaktorí vyčítali, že je tyranom zvierat. On ale žiadne výčitky nemá, zvieratá nechodí loviť kdesi do Afriky len tak zo zábavky. Pre Elsu, ktorá už riadne vyrástla, vybral nedávno do výbehu malé levíča ako spoločníka, aby netrpela samotou. Iste ju chcel potešiť, a zdá sa, že levica kamaráta prijala. "Už zajtra bude vo Vémolande nový kráľ! Všetci sa na neho veľmi tešíme, určite aj Lela Ceterová," oznámil Vémola s poriadnou dávkou irónie v polovici februára a pridal aj fotografie nového prírastku do rodiny.

Nahliadnite na Vémoland:

Ak by si ale niekto myslel, že ochranári a odborníci túto Karlosovu aktivitu vítajú, je na veľkom omyle. Petr Fejk, bývalý riaditeľ pražskej ZOO, ale túto jeho záľubu však v rozhovore pre Lifee poriadne skritizoval. "Svet je plný podobných alfasamcov, ktorí si zaobstarávajú zvieratá, aby zvýraznili samých seba. Zvieratá u nich doma nemajú čo robiť," s dôrazom odkázal podobným amatérskym chovateľom a dá sa v tom vidieť istá podobnosť s tým, čo sa hovorí o majiteľoch veľkých a silných áut.

Vo výbave správneho zápasníka nemôže chýbať ani pitbull:

Podľa Fejka je to iba atrakcia. "Sú to nezmyselné nápady ľudí, ktorí majú peniaze a vplyv. Neviem, čo si presne pán Vémola zaobstaráva, ale evidentne to robí len kvôli sebe," tvrdí zrejme na základe skúseností. Je známe, že kolumbijský drogový kráľ Pablo Escobar mal rád hrochy a nechal ich preto doviezť do Kolumbie, kde potom spôsobili problém. "Keď ho potom zatkli a prišiel o život, nemal sa o ne kto postarať a tak sa premnožili, že teraz v Kolumbii nevedia, čo s nimi," uviedol jeden zo známych negatívnych prípadov vo svete. Vémolovi podobný scenár azda nehrozí, no aj tak možno jeho záľubu považovať za pomerne iracionálny rozmar.

Vémola rád ohuruje aj svojimi krokodílmi:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie