Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Poriadne studená sprcha! TOTO vyjadrenie Muradova asi Bagárovú nepotešilo!
Zdielať na

Poriadne studená sprcha! TOTO vyjadrenie Muradova asi Bagárovú nepotešilo!

Archívna reportáž

Po šoku z decembrového rozchodu Moniky Bagárovej (27) a Makhmuda Muradova (32) zakrátko prekvapili opäť, keď sa dali dokopy. Pomohol k tomu osud, keďže sa po návrate z Uzbekistanu do Prahy kvôli tréningom na dôležitý zápas musel tento zápasník MMA napokon pre zranenie zdržať v Česku dlhšie, ako sa predpokladalo. Pokým sa podroboval liečeniu, býval v dome, kde predtým žil s Monikou a dcérkou Rumiou (2). Obe ho tam prišli navštíviť a už neodišli. Zrejme obaja jej rodičia zistili, že k sebe ešte stále majú blízko a je škoda, aby to tak rýchlo vzdali.

​Pre oboch bolo iste dôležité aj to, aby mala ich spoločná dcérka fungujúcu rodinu. "Ruminka je zmyslom nášho života. Obaja pre ňu dýchame a vždy urobíme všetko pre to, aby bola šťastná a nič jej nechýbalo. Nemyslím materiálne," zverila sa vtedy speváčka svojim sledovateľom na sociálnej sieti. Zrejme nechcela, aby dcérin otecko fungoval na diaľku a bol iba prispievateľom na jej výživné. Statusy na ich sociálnych sieťach naďalej nasvedčujú tomu, že si rodinka užíva idylku, hoci Mach je opäť v Uzbekistane. Speváčka ešte krátko po obnovení vzťahu napísala na Instagram pre kresťanov známu vetu o odpustení: "Lebo ak vy odpustíte ľuďom ich previnenia, aj váš nebeský Otec vám odpustí." Na znak odpustenia odletela dvojica ešte v marci s dcérkou a rodičmi Moniky na luxusnú dovolenku do Dubaja. 

Človek by čakal, že jediné, čo už chýba tomuto atraktívnemu páru, sú zásnuby a svadba. No Machova reakcia tieto nádeje poriadne schladila.  "My máme krásný vzťah aj bez papierov. Nepotrebujem sa ženiť len kvôli tomu, aby som bral Moniku ako svoju ženu. Mám ju rád, mám rád aj našu malú dcéru, na tom sa nič nezmení. Peniaze, ktoré by tá svadba stála, dám radšej deťom z detského domova," povedal Muradov pre novinky.cz. Ktovie, ako to vníma Monika, no je zrejmé, že o tomto nastavení svojho partnera vie. Možno za týmto jeho názorom je aj neistota, či zotrvá v Česku, kde mu nechcú udeliť ani trvalý pobyt, hoci ho reprezentuje v bojových športoch. 

Kým sa Makhmud venuje svojej kariére, aj Monika sa snaží popri starostlivosti o Ruminku opäť naštartovať tú jej spevácku: 

To ho veľmi hnevá, a preto už po skončení jeho zápasov prestal dvíhať českú vlajku. "Vôbec tomu nerozumiem. Už tu žijem skoro dvanásť rokov, platím dane a nemal som jediný problém so zákonom, napriek tomu na papiere stále čakám. Trvalý pobyt mi nechcú dať," posťazoval sa s dodatkom, že podľa úradov "predstavuje ohrozenie pre Českú republiku".  Do Česka prišiel po štvrročnom pracovnom pobyte na Sibíri na radu svojho priateľa. Zarobené aj požičané peniaze Muradov použil na kúpu letenky, kurz češtiny a žiadosť o víza. V Česku robil všelijaké podradné práce, pokým si ho nevšimol známy zápasnik a nezačal ho zadarmo trénovať. 

​Mach mu ústretovosť rýchlo oplatil, keď sa vypracoval na jedného z najlepších profesionálnych zápasníkov zmiešaných bojových umení na svete. Vyhovuje mu, keď žije striedavo v Česku aj Uzbekistane, a lieta popri tom po zápasoch. S Monikou sa navzájom vraj nijako neobmedzujú. "Ona chápe, že občas musím kvôli práci cestovať. Ja jej navyše chcem Uzbekistan čo najskôr ukázať. Doteraz to kvôli koronavírusovej pandémii nešlo, ale teraz sa tam už chystáme. A ktovie, možno tam aj nejakú dobu zostaneme. To sa ešte uvidí, bude záležať na mnohých okolnostiach," dodal na záver prekvapivú informáciu, ktorá celkom neladí s Bagárovej kariérou. No možno si skutočne dá aj ona načas pauzu a okúsi život v krajine pre naše končiny pomerne neznámej.

Makhmud je hrdý na svoju rodnú zem a verí, že jedného dňa ukáže krásy Uzbekistanu aj Monike a ich dcérke Ruminke: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Makhmud Muradov (@makhmud_muradov)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie