Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Totálne nahá! Britney zaplavila fanúšikov šokujúcimi fotkami, jej blízky prezradil PREČO to robí!
Zdielať na

Totálne nahá! Britney zaplavila fanúšikov šokujúcimi fotkami, jej blízky prezradil PREČO to robí!

Archívna reportáž

Odkedy Britney Spears na jeseň minulého roku po takmer 13 rokoch znovunadobudla svojprávnosť, dočista sa odtrhla z reťaze. Nejde pritom ani zďaleka "len" o to, že sa zasnúbila a čaká bábo s o 12 rokov mladším modelom Samom Asgharim. Ešte viac ľudí šokujú jej viac či menej odhaľujúce fotky. Kým spočiatku všetci žasli a velebili Britney za jej odvahu, teraz majú pocit, že to preháňa a zrejme nie je v poriadku.

​Britney pred pár dňami pridala na Instagram celú sériu fotiek samej seba totálne nahej. Kým prsia si zakrývala rukami, medzinožie "vyzdobila" len srdiečkovým emotikonom. Mnohí sa v komentároch zhodujú, že to nie je v poriadku a Britney nie je normálna. Faktom je, že fotky už nie sú ani veľmi estetické, ako skôr výrazne erotické. Žiaľ, lacným spôsobom.

Pre HollywoodLife nemenovaný zdroj z blízkosti Britney prezradili, že speváčka sa aj šesť mesiacov po oslobodení vyžíva v posúvaní hraníc. "Britney cíti slobodu, toľko rokov jej kontrolovali každý pohyb, teraz, keď si môže robiť, čo chce, sa baví posúvaním hraníc. Navyše sa konečne cíti tak dobre, že chce svoje telo ukázať. Britney miluje hnutie body positive. Chce oslavovať svoje telo, pretože tak dlho sa kvôli nemu cítila zle. Zverejňovanie nahých fotiek je pre ňu obrovským vzrušením, rada číta komentáre fanúšikov a dostáva všetku tú lásku, robí to veľa dobrého pre jej sebavedomie," tvrdí zdroj obhajujúc konanie hviezdy.

Britney poriadne šokovala rýchlym otehotetnením, ale aj zdieľnosťou fanúšikov TVJOJ:

Navyše, speváčka šíri aj osvetu: "Britney si myslí, že jej fotografie sú spôsobom, ako ukázať pozitivitu tela, a tiež ukázať svetu, že má úplnú slobodu robiť, čo chce." Samozrejme, Britney naplno využíva svoju slobodu aj v každej inej oblasti svojho života - a to vrátane toho, že má konečne ďalšie dieťa a opäť pôjde pred oltár. V apríli potom prezradili, že ešte tento rok čakajú svoje prvé spoločné dieťa. Britney má so svojím 44-ročným bývalým manželom Kevinom Federlinom aj dvoch synov, 16-ročného Seana Prestona a 15-ročného Jaydena Jamesa.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

​A rozhodne si nemajú fanúšikovia predstavovať, že by s tým sekla, hocijako kriticky sa budú vyjadrovať. "Zdieľanie nahých fotografií s fanúšikmi bolo pre Britney také oslobodzujúce, že to považuje za prejav vlastnej nezávislosti a neplánuje s tým v dohľadnej dobe prestať," vysvetlil pre zmenu iný zdroj. "Britney nechce byť nevyhnutne známa ako rebelka, ale v tomto štádiu života jej je jedno, čo si kto myslí. A je to prvýkrát, čo to nemusela robiť. Väčšinu svojho dospelého života sa riadila prísnymi pravidlami. Navyše, keď sa väčšina týchto sociálnych sietí spustila, Britney už bola pod jej ochranou. No nemala voľný prístup k zverejňovaniu alebo zdieľaniu toho, čo chcela," dodal zdroj. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie