Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bagárová a Muradov: VIDEO, ktoré dokazuje viac, ako ich reči o láske!
Zdielať na

Bagárová a Muradov: VIDEO, ktoré dokazuje viac, ako ich reči o láske!

Archívna reportáž

​Budú to už pomaly tri mesiace, čo sa dvojica Monika Bagárová (27) a Makhmud Muradov (32) krátko nato, čo ohlásili rozchod, dala opäť dokopy. Hlavným dôvodom na opätovné spojenie rodiny bola iste ich malá dcérka Rumia. Pre oboch je vraj dôležité, aby mala fungujúcich rodičov. "Ruminka je zmyslom nášho života. Obaja pre ňu dýchame a vždy urobíme všetko pre to, aby bola šťastná a nič jej nechýbalo. Nemyslím materiálne," zverila sa speváčka svojim sledovateľom na sociálnej sieti. Nechcela, aby dcérin otecko fungoval na diaľku a bol iba prispievateľom na jej výživné. Potom pridala video z postele, kde leží Mach s Rumiou, ktoré pravdepodobne aj nakrúcala. Zjavne si zápasník užíva svoje otcovstvo.

Osud pomohol tomu, že sa v Prahe kvôli zraneniu musel Muradov zdržať dlhšie, aby si ho vyliečil a mohol nastúpiť na plánovaný zápas v zahraničí. Bol nepochybne rád, že mal dcérku aj s Monikou doma. Statusy na ich sociálnych sieťach nasvedčovali tomu, že si rodinka užíva svoju prítomnosť. Speváčka napísala na Instagram kresťanom známu vetu o odpustení: "Lebo ak vy odpustíte ľuďom ich previnenia, aj váš nebeský Otec vám odpustí." Na znak svojho odpustenia odletela dvojica s dcérkou a rodičmi Moniky spolu na luxusnú dovolenku do Dubaja. Odtiaľ zdieľala šťastná rodinka veľa spoločných fotografií svedčiacich o ich vzájomnej láske.

Pozrite si Monikin klip s najväčším počtom zhliadnutí na YT:

A rodinná idylka trvá aj doteraz. Speváčka sa o svoju aktuálnu situáciu rada podelí aj so svojimi sledovateľmi na Instagrame. Rozhodla sa pre stavbu nového domu, ktoré plánuje ako rodinné sídlo. "Je čas myslieť na budúcnosť a budovať," odpovedala speváčka na otázku fanúšika, prečo chce meniť ich doterajšie bydlisko neďaleko Prahy, kde býva kúsok odtiaľ jej veľmi dobrý priateľ Janko Bendig s partnerom. Jeho pomoc pri dozore dcérky, keď si musela niečo vybaviť, vždy vedela oceniť. Mach nebol kvôli svojim profesionálnym povinnostiam zápasníka často doma. Od vlaňajšieho februára až do tohoročného januára sa zdržiaval hlavne v Uzbekistane, odkiaľ pochádza.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Makhmud Muradov (@makhmud_muradov)

Zrejme si obaja partneri už ujasnili, ako budú viesť rodinný život v ďalších rokoch. Je isté, že uzbecký zápasník bude často mimo domova, pokiaľ nezavesí zápasenie definitívne na klinec. V minulosti sa vyjadril, že by chcel zápasiť ešte pár rokov, najmenej do svojich 35 rokov, kým je ešte pri sile. Zároveň si buduje biznis a kariéru v Uzbekistane, kde je veľmi populárny. Založil svoju MMA asociáciu, ktorú zaradili aj do pravidelného televízneho vysielania. Teraz si však naplno užíva svoju rozkošnú dcérku, s čím sa pochválil aj na Instagrame vo videu. "Čau, ocko," pritúli sa k nemu rozkošná Ruminka a on odpovie: "Čau, láska moja". Šťastná mamička Monika túto idylku hneď okomentovala slovami "láska milovaná" a pridala kopu srdiečok, pričom to zrejme mohlo patriť rovnako Machovi, ako Ruminke. A to je najlepší dôkaz, že rodinka skutočne funguje s kopou lásky, ako to má byť.

Súvisiace články

Najčítanejšie