Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Je Archie úplne iný ako ostatné deti? Princ Harry prezradil, čím chce jeho syn byť!
Zdielať na

Je Archie úplne iný ako ostatné deti? Princ Harry prezradil, čím chce jeho syn byť!

Archívna reportáž

Ktovie, či syn Meghan a Harryho už vníma, kto sú jeho rodičia. Chlapček oslávi začiatkom mája 3. narodeniny a zrejme ešte celkom netuší, že ho čaká život na hony vzdialený od bežných životov "obyčajných" detí. Jeho otec teraz ale verejne vyzradil, aké plány jeho prvorený má.

​Princ Harry a Meghan Markle v sobotu večer predniesli prejavy na otváracom ceremoniáli Invictus Games v Haagu  a Harry prezradil, čím chce byť ich malý syn Archie, keď vyrastie. Predtým, ako Harry predniesol svoj prejav,  Meghan najprv vystúpila na pódium, aby uviedla svojho manžela, píše portál Mirror. Hovorila o tom, ako si dal záležať a mal mnoho "prebdených nocí a skorých ranných budíčkov", aby boli hry 2022 dokonalé, a povedala, že ho ani "nemôže viac milovať a vážiť si ho". 

"Je zakladateľom hier Invictus a otcom našich dvoch malých detí Archieho a Lili, prosím, privítajte môjho neuveriteľného manžela princa Harryho, vojvodu zo Sussexu," uviedla ho aj s pripomenutím ich potomkov. Keď Harry prišiel na pódium, pobozkal svoju manželku a hovoril o tom, že je skvelé byť späť, a povedal davu, ako mu veľmi chýbali.

Archie už dávno nie je malé bábo, no rodičia ho ukazujú svetu len vemľi vzácne, naposledy na Vianoce:

Potom hovoril o malom synovi Archiem a prezradil, ako sa rozprávajú o tom, čím chce byť, keď vyrastie. Harry najprv načrtol túžbu a zároveň obavy mnohých otcov: "Byť mu vzorom, alebo vzorom, ktorým je každý z vás, si vyžaduje silu a odvahu". "Keď sa rozprávam so svojím synom Archiem o tom, čím chce byť, keď vyrastie, niekedy je to astronaut, inokedy pilot, samozrejme, pilot vrtuľníka. Alebo kocúr Kwazii z Oktonautov. Ak sa smejete, tak ten príbeh poznáte," povedal veľmi uvoľnene vojvoda a dal celkom jasne najavo, že jeho syn sa nelíši od miliónov ostatných detí sveta.

"Ale pripomínam mu, že bez ohľadu na to, čím chcete byť, keď vyrastiete, najdôležitejší je váš charakter, a na nič by sme neboli s jeho mamou pyšnejší, ako na to, že by mal charakter, aký dnes vidíme pred sebou," nezabudol zložiť poklonu statočným veteránom v publiku. Harry povedal, že tí, ktorí sa podieľajú na projekte Invictus "prekonali obrovské výzvy", a dodal, že spoločne úplne prirodzene uzdravujú svet. Aj sám Harry bol vojak a slúžil v pár misiách, no či by pustil do podobne nebezpečných situácií svojho syna, je otázne. Asi ako každý rodič si želá radšej jeho bezpečie, aby raz nemusel byť v publiku Invictus Games medzi veteránmi poznačenými bojmi.

Súvisiace články

Najčítanejšie