Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dara Rolins chcela zapriať k sviatkom, no za TOTO ju ľudia zvozili pod čiernu zem!
Zdielať na

Dara Rolins chcela zapriať k sviatkom, no za TOTO ju ľudia zvozili pod čiernu zem!

Archívna reportáž

Niekedy aj ten najlepší úmysel nemusí vypáliť dobre. A tak sa v prípade Dary Rolins jej milé prianie fanúšikom k Veľkej Noci zvrhlo v komentároch na niečo úplne iné. Našťastie, speváčka je už voči podobným hejtom obrnená.

​Dara Rolins si už pár dní užíva floridské slnko so svojou dcérkou Laurou, ale aj so sestrou a jej rodinou. Táto spoločnosť je jej veľmi vzácna, ako sama priznala, podobné rodinné stretnutie sa im nepodarilo uskutočniť už roky. Aj preto iste až tak nesmúti, že po jej boku nie je aktuálne jej láska, futbalista Pavel Nedvěd, ktorý ostal v Taliansku, kde práve čelil nepríjemnostiam pre obvinenia funkcionárov viacerých talianskych klubov pre machinácie s prestupmi hráčov. Nedvěd je viceprezident klubu Juventus Turín, no mal šťastie, a spod obvinení ho napokon v piatok oslobodili.

Nepochybne verdikt veľmi potešil aj Daru, hoci Nedvědovi nešlo "o život", predsa len mu hrozil trest 8 mesiacov pozastavenia funkcie, ale aj hanba, ktorá by bola nepochybne spojená s uznaním viny. Takto si môže Rolins naďalej užívať dovolenku na Floride bez stresu, čo prežíva jej milý.

Dara skutočne nemusí riešiť vek, vyzerá lepšie ako mnohé dvadsiatničky:

​A tak speváčka v dobrej nálade nezabudla na svojich fanúšikov. "Vám všetkým prajem krásne Veľkonočné sviatky. Tu na Floride máme slnka na rozdávanie, tak aspoň takto, na diaľku a z fotky, posielam kúsok aj vám," napísala k sérii fotiek v zelenom tope. No práve to sa ukázalo byť kameňom úrazu, keď zjavne Darine prednosti zaujali viac, ako samotné milé prianie.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Nie je žiadne tajomstvo, že Dara má už roky silikónové prsia a teda vôbec si tým pádom nemusí robiť starosti s podprsenkou. A zjavne si ich ani nerobí, no jej bradavky dostali mnohých prudérnych fanúšikov do varu. "Je stále pekná, ale vek nezastavila, a myslím, že keby mala podprsenku by nič nepokazila," napísala jedna komentujúca, ktorá nevedno prečo má dojem, že existuje vek, odkedy treba nosiť podprsenku, aj keď ju žena reálne nepotrebuje. "Prsia bez podprdy fakt nie," vyjadrila sa ďalšia expertka na ženské odievanie. "Gombičky, že by som sa na ne nebál zavesiť kabát," bol aspoň vtipný ďalší komentujúci. "Je tam kde je a nie bradavkami," zhodnotila veľmi presne iná fanúšička. Dara sa skutočne nedostala medzi špičku v českom aj slovenskom pope vďaka podobým malichernostiam. A vyzerať tak ako ona, azda aby tie nespokojné komentujúce chodili aj nahé...

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie