Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Myslia to vážne?! Bohuš Matuš s jeho Lucinkou hovoria otvorene o sexe aj masturbovaní!
Zdielať na

Myslia to vážne?! Bohuš Matuš s jeho Lucinkou hovoria otvorene o sexe aj masturbovaní!

Zdroj: Instagram/LM

Kedysi pre vekový rozdiel zatracovaný pár, ktorý tvorí spevák Bohuš Matuš (48) a jeho mladá manželka Lucie (18), sa stal časom celkom obľúbeným, najmä odkedy sa im narodila dcérka Natálka. Najmä Bohuš nemá problém prezradiť všeličo z ich súkromného života, pričom neraz ide aj do veľmi intímnych podrobností. Aj preto si ho zrejme spolu s manželkou vybrali do relácie Život vo hviezdach, s názvom Láska, sex a utrpenie. V prípade vekom zrelého speváka by sa dalo pripustiť, že má v týchto záležitostiach patričné skúsenosti, ale u mladučkej Lucky to je naozaj veľmi otázne. Pre ňu je Bohuš prvý a azda bude aj jediný muž v jej živote. Zoznámila sa s ním ako sotva pätnásťročná, čo po prevalení vyvolalo veľké pohoršenie verejnosti.

​Študentka konzervatória rada navštevovala predstavenia muzikálov a počas jedného sa dostala aj do zákulisia, kde sa zoznámila s Matušom, ktorého vraj veľmi obdivovala. Po čase začali spolu chodiť, to ale vraj spevák nevedel, že je až tak mladá. Lucka bola na svoj vek vyspelá a pár rôčkov si pred ním pridala. Dlho sa to ale pred verejnosťou neutajilo a Bohuš čelil aj rečiam o tom, že je pedofil. Ani nečudo, on sám občas Lucku nazýval "miminkom". Rodičom sa tento dcérin vzťah s podstatne starším mužom vôbec nepáčil, zakazovali jej ho, ale ona preto z domu utekala. Dokonca prerušila aj školu. Po zhruba 1,5 roku trvania vzťahu otehotnela. Ešte pred dosiahnutím plnoletosti sa stala matkou a presne v deň dosiahnutia plnoletosti aj manželkou.

Zdá sa, že tento pár je so svojím vzťahom spokojný a klape im to aj v intímnej oblasti. Či sú preto ale rovno aj odborníci v oblasti sexu a lásky, budú môcť posúdiť diváci spomínanej relácie. Na prvé otázky od divákov už odpovedali v pilotnej časti, píše portál Extra.cz. Vybrali pre nich tie najodvážnejšie. "Priťahuje ma manželov otec," priznala jedna diváčka a odpovedala Lucka. Sama si to vraj "naozaj nevie predstaviť", ale myslí si, že sa to stáva často a podľa jej názoru treba povedať pravdu, priznať to a riešiť priamo s danou osobou.

Bohuš Matuš sa na otcovstvo veľmi tešil:

Svoju skúsenosť pridal aj Matuš. "Aj mne sa to párkrát stalo, keď som bol mladší, že sa mi niekto zapáčil. Bolo to u jedného kamaráta, ten tam mal kamarátku, a tá po mne išla. Tak hovorím, pozri, čo mám robiť, to je strašné. Aj tak stále dotierala, ale ja som jej to povedal," tvrdil Bohuš o tom, ako vyriešil situáciu s neznámou slečnou.  Na to zareagovala žiarlivá Lucie: "Toto prosím vystrihnúť. To sa mi nepáči."

​Ďalšia otázka už bola poriadne ostrá. "Vzrušujem sám seba pohľadom na moje nahé telo v zrkadle. Obávam sa, že to nie je normálne," napísal Matúšovcom jeden z divákov. "Neviem, či je to v poriadku. Mne osobne to pripadá zvláštne," odpovedala znepokojene Lucie, ale skúsenejší Bohuš prejavil väčšie pochopenie. "No tak, každý sme nejaký. To, že ho to vzrušuje, že sú medzi nami takí, neodsudzujem. Ak ten človek dajme tomu cvičí, alebo tá žena je jednoducho pekná a páči sa sama sebe, má z toho potešenie, to je ešte bonus naviac. Ja to neodsudzujem," zastal sa ho a ako bonbónik pridal kurióznu historku. "Existujú rôzne príbehy a poznám jednu rodinu, kde muž všetko nezvládal, a tak v dielni vyrezal, pretože to bol kutil, robertka. Uspokojil ženu tým robertkom," prezradil skutočne bizarný príbeh z domácej dielne ako sa dá zvládnuť rozdielny apetít v posteli. S Luckou azda ešte nič podobné nepraktizujú.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie