Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Mladučká manželka Bohuša Matuša šokuje! Totálny obrat v plánoch!
Zdielať na

Mladučká manželka Bohuša Matuša šokuje! Totálny obrat v plánoch!

Zdroj: instagram/BMaL

Minulý rok prežívala Lucie Palkaninová (18) veľmi intenzívne. Ako čerstvá mamička sa v máji v ten istý deň, ako dosiahla plnoletosť, vydala za speváka Bohuša Matuša (48). Onedlho musela podstúpiť operáciu popôrodnej hernie a koncom leta sa spolu s manželom a dcérkou presťahovali z bytu do domu. V novembri sa na prekvapenie všetkých pokúšala na konkurze do nového muzikálu Ostrov pokladov o získanie hlavnej úlohy. To sa jej nepodarilo, ale ambície spievať stále má.

​Lucie nedávno naspievala nový singel s piesňou, ktorú prevzala od speváčky Dashi. "Teraz, ako mamička Natálky, vnímam texty piesní úplne inak a táto ma chytila za srdiečko, ako hudbou, tak najmä textom," zverila sa nádejná speváčka. Málokto vedel, že Lucie študovala na konzervatóriu, ktoré kvôli tehotenstvu prerušila a zatiaľ návrat neplánuje. "Mám na konzervatóriu prerušenie. Neviem, či sa tam chcem do budúcnosti vrátiť, ale určite maturitu chcem. Zatiaľ to ale v najbližšej dobe neplánujem, chcem si užiť hlavne Natálku," prozradila Expresu mladá mamička, ktorá sa aktuálne zúčastnila na stretnutí hercov z muzikálu Robinson Crusoe. Prekvapivo ale nešlo o spev, ale o kuchársky kurz, kde si vyskúšali, ako sa najslávnejšia talianska pochúťka pripravuje. 

Veľké skúsenosti v kuchyni zatiaľ Lucie nemá, ako úprimne priznáva. "U nás varí hlavne manžel. Ja skôr pripravujem jedlo pre ročnú Natálku," prezradila starostlivá mama, ktorá si na chvíľu prišla od dcérky odpočinúť na pizza kurz. Postarala sa zatiaľ o ňu jej mama.

Vypočujte si Luckinu prvú pesničku:

Malá začína chodiť a nie je jednoduché ju neustále sledovať a chrániť. Lucie je z toho nepochybne aj trochu unavená, no aj tak poriadne prekvapila zásadnou zmenoiu plánov. Kým ešte pred narodením dcérky tvrdila, že chce hneď druhé dieťa, teraz sa už do ďalšieho materstva veľmi nehrnie. Ista aj zo zdravotných dôvodov. "V najbližšej doba asi nie. Stále sa na to po tej operácii necítim, chcem si dať ešte pauzu, ale trebárs o tri-štyri roky,“ zverila sa so svou predstavou o ďalšom potomkovi, aj keď sa Matuš pred časom vyjadril, ako veľmi chce mať čoskoro syna.

Hoci spevák túži po synovi, zbožňuje aj svoje dievčatko:

Mladá Bohušova manželka sa iste chce po mesiacoch samoty viac pohybovať v spoločnosti a možno aj presadiť ako speváčka. Všetko tomu nasvedčuje. Bohuš pre úlohy vo viacerých muzikáloch, ako aj pre množstvo koncertov doma často nebýva. Na jeho prítomnosť si Lucka počas pandémie zvykla a možno jej to teraz aj chýba. Našťastie jej v prípade potreby príde pomôcť s dcérkou mama a mladá mamička tak má aspoň nejakú slobodu. 

Súvisiace články

Najčítanejšie