Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Potvrdený koniec lásky s Vojnarom? Vondráčkovú už spájajú s TÝMTO hercom!
Zdielať na

Potvrdený koniec lásky s Vojnarom? Vondráčkovú už spájajú s TÝMTO hercom!

Archívna reportáž

To, že Lucie Vondráčková (41) a Petr Vojnar (45) už pár netvoria, sa zdá byť jasná vec, hoci oni to ešte nepotvrdili. No teraz sa začína pošuškávať, že Lucia má celkom iného partnera po svojom boku. Mal by to byť charitatívny herec Jaromír Nosek (44), známy z filmov Účastníci zájazdu, Rebelové, Román pre ženy a ďalších. "Sú spolu, ale je to tajné, pretože Nosek ešte neukončil oficiálny vzťah," prezradil vraj dobre informovaný zdroj z okolia Lucie, ktorý si neželal byť menovaný, píše portál ahaonline

​No kým by začali ľudia Lucke gratulovať k novej láske, ozval sa samotný Nosek. "S Luciou Vondráčkovou naozaj netvoríme pár. Mám svoju priateľku a som s ňou šťastný," zareagoval jasne herec a snáď mu treba aj veriť. No prekvapivo, ozvala sa napokon aj Vondráčková.

"Takže znovu. Klip na Tvoje Ex, kde si zahrali skvelí herci Michal Slaný, Míra Nosek a Filip Cíl, skutočne neznamená, že s kýmkoľvek z nich chodím," musela to napísať polopate, lebo ako sa zdá, dobrý zvyk spájať ju s kýmkoľvek, kto sa len chvíľku vyskytne po jej boku, stále pretrváva.

S Jaromírem Noskem si zahrala Lucie v lipe k jej piesni Tvoje Ex: 

"Je fajn, že je klip tak autenticky nakrútený, ale to je vždy zásluha režiséra. V tomto prípade režisérky Marie Gross. Ďakujem, že sme vďaka vám tak dlho v trendoch, že sa vám klip páči a že si nezamieňate filmový príbeh s realitou. Skutočnej láske zdar," objasnila situáciu a dala jasne, najavo, že jej pesničková láska nie je skutočná. Otázka je, či je ešte skutočná jej láska s Vojnarom, s ktorým ju od novembra nikto nevidel.

Lucie nový vzťah poprela aj prostredníctvom sociálnej siete:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie