Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Agáta sa chcela pochváliť "zvrhlým" priateľom, no dostala poriadnu nakladačku!
Zdielať na

Agáta sa chcela pochváliť "zvrhlým" priateľom, no dostala poriadnu nakladačku!

Archívna reportáž

Na svoje súkromie si zjavne Agáta Hanychová (36) veľmi nepotrpí. Rada sa snáď so všetkým podelí na Instagrame, či už je to správa dobrá, alebo menej radostná. Ktovie, či sa páči jej najnovšej láske, sympatickému chirurgovi Andrejovi, že zverejňuje aj ich osobnú komunikáciu. Pochválila sa najnovšie svojou fotografiou, kde sa riadne vyprsila a tradičn vyšpúlila pery ako kačica. Od partnera na to dostala provokatívnu odpoveď. Agátu to pobavilo a podelila sa preto s tým s jej sledovateľmi na Instagrame.

Či chcela Agáta ukázať, ako je sexi, alebo sa chcela pochváliť, že jej frajer je z nej stále unesený, nie je zrejmé, hoci influencerka to hrá na druhú možnosť. "Keď posielaš chlapcovi nevinnú fotku a príde ti reakcia späť," komentovala šipku od neho na jej prsiach. No celkom provokatívne použite spojenie "nevinnú fotku" pre zjavne lascívny záber poriadne naštartovalo jej sledovatešov a tí ju hneď zasypali kritikou.

​Agáta zrejme stále nevie, lebo nechce vedieť odhadnúť, čo je ešte v poriadku a čo je za čiarou. Sama pritom šplechla do tváre exmanželovi Jakubovi Prachařovi (38), že sa vlani v lete na verejnosti bozkával s jeho novou priateľkou Sarou Sandevou (24) a vyfotili ich pri tom. Vlastné polonahé fotky ale zjavne nie sú problém.

Do svedomia jej ale vstúpili jej sledovatelia Instagramu. "Nevinnú fotku? Vyzeráš ako kur*a," kopla si do Agáty jedna sledovateľka a dodala: "Sorry, toto je ale fotka vyžitej štyridsaťpäťky." A s podobnými názormi sa pridávali aj ďalší. "To vôbec nie ste Vy," konštatuje sklamane jej obdivovateľka. "Pusu špúli ako káčer, tvár Photoshop (strašne neprirodzená) a inak fotka, ktorá by sa nemala zdieľať s národom," uzemnila ju jedna moralistka. "Až sa budeš fotiť nabudúce, tak si daj dolu masku," dostala poučenie od inej kritičky. "Agáta, ste sice pekná, ale máte dve deti. Nie je vám to divné sa takto predvádzať?" spytovala Agátine svedomie ďalšia komentujúca.

Agáta si pred rokmi zaspievala s českým spevákom Gipsym v piesni ktorá nesie jej meno, Agáta:

Navyše sa nedalo si nevšimnúť Agátine nové obočie, ktoré je tak značne vyššie, ako jej prirodzené a pôsobí to až komicky. Aj za to jej sledovatelia nepekne naložili.  A hoci už skúsenú influencerku, zvyknutú na všetko, ťažko niečo dokáže zasiahnuť tak, aby sa zmenila, iste ju tieto názory nepotešili. Ale ak nechce nechce prísť o priazeň lekára, ktorý si iste chce udržať status dôstojnosti, vzhľadom na jeho pozíciu, bude musieť ubrať zo svojej otvorenej komunikácie. Aj starší syn Kryšpín už všeličo vníma a nemusí mu byť jedno to, čo robí mama.  

Agáta sa namiesto očakávaného úspechu sexy fotky dočkala poriadnej nakladačky od sledovateľov na Instagrame:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie