Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Gottovej manžel bez hanby?! Ide natvrdo proti Ivane, drsné vyhrážanie a urážky!
Zdielať na

Gottovej manžel bez hanby?! Ide natvrdo proti Ivane, drsné vyhrážanie a urážky!

Archívna reportáž

Dominika Gottová (48) má v manželovi Timovi (55) veľkého podporovateľa v boji proti jej nevlastnej matke Ivane Gottovej (46) o majetok po zosnulom otcovi. Tolkki zrejme dúfa, že nejaké peniaze kvapnú aj jemu, pokiaľ by sa jej podarilo predsa len ešte niečo získať, aj keď sa dedičstva ešte za života otca vzdala. Najnovšie Dominika tvrdí, že vtedy bola pod vplyvom antidepresív, ktoré jej predpísali vo Fínsku a vlastne ju k podpisu dotlačili. Výmenou za to bola pomerne smiešna suma 6 miliónov korún (cca 245 000 eur). Podobne údajne obišla aj mladšia nemanželská dcéra Lucie. Na miliardové dedičstvo, ktoré zanechal jej slávny otec je to naozaj málo.

​Keď bola nedávno Dominika v Prahe s prekvapením zistila, že dedičské konanie pre nezrovnalosti ešte nie je ukončené. Svitla jej preto nová nádej, ale zvolila možno nie práve najlepšiu taktiku, keď sa pustila do kritiky vdovy po jej otcovi. Aktuálne sa rozhorčila nad výškou dotácie pre Karel Gott Agency, ktorú Ivana spravuje. Od štátu dostala vyše 1 300 000 korún za obmedzenia pre opatrenia kvôli covidu. Dominika ju verejne vyzvala, aby ich vrátila. Ešte tvrdšie sa pustil do Ivany gitarista Tolkki. Vraj sa chystá napísať knihu, kde chce zverejniť veľmi dôverné informácie o tom, čo všetko sa odohrávalo za múrmi Bertramky a utajovalo pred verejnosťou.

Kniha má pracovný názov Pravda o Gottovi. "V knihe napíšem, koľko detí má Karel Gott naozaj mimo manželstva a s kým. Je ich veľa. Zverejním aj to, čo sa skutočne dialo za múrmi ich vily na Bertramke, ako sa Karel správal k Dominike a jej matke, a predložím jeho tajné policajné záznamy. Poviem pravdu aj o jeho sexuálnej orientácii," naznačil Tolkki pre Expres.cz o akých škandálnych záležitostiach chce napísať. O Gottovi sa klebetilo všeličo, ale vždy to ostalo len na úrovni nepotvrdených zvestí. No aj Veronika Žilková v jej memoároch opísala svoju pikantnú skúsenosť s ním v Bertramke, keď ju dostal zvádzaním až do úzkych.

Dominika plánuje odhaliť súkromie vzťahov v rodine Karla Gotta aj v druhom pokračovaní knihy Posledne roky s Karlem:

​Ale vraj ani Ivana Gottová nebola žiadne neviniatko. "Uvediem na pravú mieru, ako sa Ivana Gottová živila predtým, ako stretla Karla. Každé tvrdenie môžeme podložiť dôkazmi a svedectvami," prízvukoval Timo. Je si však pritom vedomý, že sa kvôli týmto obvineniam v knihe môže dostať na súd, ak ho vdova po Gottovi zažaluje. To mu vraj ale neprekáža. "Nemôžem sa dočkať, až naše dôkazy ukážeme na súde," odhodlane tvrdí manžel Dominiky Gottovej. Mal by si však uvedomiť, že Gott je niečo ako národný poklad a veľkú podporu si preto týmito odhaleniami na verejnosti nezíska, nech by mal akokoľvek pravdu. Na druhej strane, ak to má byť akési vydieranie Ivany, aby z nej dostali peniaze, môžu obaja tvrdo naraziť, keď sa ukáže, že v skutočnosti žiadne dôkazy nemajú.

Timo si momentálne užíva priazeň fanúšikov v ďalekom Mexiku, zároveň však spriada plány na pomstu Ivane Gottovej. To, že veľmi uškodí aj nebohému otcovi jeho manželky, maestrovi Gottovi ho, zdá sa, príliš netrápi:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Timo Tolkki Official (@t.tolkki)

Súvisiace články

Najčítanejšie