Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Krásna Naomi šokuje! Konečne pravda o tom, KTO je matkou jej dcérky!
Zdielať na

Krásna Naomi šokuje! Konečne pravda o tom, KTO je matkou jej dcérky!

Archívna reportáž

Keď sa vlani v máji pochválila Naomi Campbell (51) svojím novorodeným dieťatkom, vyvolala tým vlnu otázok. Na verejnosti sa nikdy neukázala s tehotenským bruškom, a tak mnohí usúdili, že dcérka je adoptovaná. Nehovoriac o tom, že ani jej vek už nebol celkom ideálny na materstvo. Doteraz sa táto supermodelka k tomu nevyjadrovala, ale teraz už zrejme dospela k názoru, že konečne vyjde s pravdou von.

​Na najnovších fotkách pózovala Naomi pre Vogue spolu s dcérkou, pričom bolo sčasti vidieť aj jej tvár, čo doteraz nikdy neurobila. Zároveň všetkým s hrdosťou odkázala: "Nebola adoptovaná - je to moje dieťa". Ešte je otázka, či ju aj porodila ona, alebo ako je medzi celebritami pomerne bežné, nechala to na náhradnú matku.

O tom, že sa hviezdna topmodelka stane matkou, vedel len málokto. "Počet ľudí, ktorí vedeli, že ju čakám, by som spočítala na prstoch jednej ruky. Ale ona je to najväčšie požehnanie, aké som si kedy vedela predstaviť. Je to tá najlepšia vec, akú som kedy urobila," zverila sa v rozhovore pre Vogue. O dcérke začala rozprávať už v septembri minulého roku. Bola nadšená z toho, ako napreduje. Považuje ju, ako snáď každá mama, za výnimočnú. "Je už veľmi samostatná, veľmi inteligentná, čulá, spí 12 hodín. Je to dobré dievčatko," pochválila svoj poklad. "Som naozaj šťastná, že mám vysnívané dieťa. Je úžasná," vyznala sa modelka, ktorá bola známa svojou cholerickou povahou.

Naomi oslávi tento rok 52 rokov, takto slávila jubileum:

​Hoci má po päťdesiatke, na svoj vek Naomi Campbell ani trochu nevyzerá. Má dokonalú postavu a stále mladistvú tvár. Na fotografii na obálke Vogue s dcérkou v náručí má na hlave dlhú huňatú hrivu čiernych vlasov a azda nikto by jej viac, ako 30 rokov netipoval. Aj túto sezónu si ju vybrali predvádzať na mólach prehliadok v Paríži, Miláne a Londýne prestížne módne domy značiek Versace, Alexander McQueen, Balmain a Lanvin. "Stále si to užívam, ale som z toho aj na nervy! Pretože mám 51 rokov a predvádzam s dievčatami, ktoré majú 18 rokov! Je skvelé byť s týmito mladými v mojom veku, ale musím povedať, že na jednej z prehliadok som si povedala - 'no tak, dievčatá! Zdvihnite nohy! Prečo chodíte tak pomaly?' Rozhodne mám pocit, že moje časy boli radostnejšie. Usmievali sme sa! Mohli sme ukázať svoje osobnosti," neodpustila si možno aj oprávnenú kritiku dievčat s meravými tvárami a priam robotickou chôdzou.

Naomi vyzerá s dcérkou v náručí dokonalo:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa British Vogue (@britishvogue)

Pre mladú generáciu modeliek s čokoládovou pleťou je Naomi ikonou, ktorá im prerazila cestu na móla. Vyšliapala im chodníček aj tým, že si išla za svojim cieľom napriek prekážkam. "Bolo veľa prípadov, keď som predvádzala na módnych prehliadkach, ale nikdy ma nevybrali do reklamných kampaní a bolelo to, naozaj to bolelo," posťažovala si na nespravodlivosť voči nej z dôvodu jej rasy, ako sa domnieva. "Musela som to vydržať a ísť ďalej. Samozrejme, bolo by skvelé mať vtedy okolo seba takú podporu, ale som hrdá na to, ako je to teraz, som hrdá na to, že teraz vidím tú rozmanitosť," konštatovala so spokojnosťou hviezda, ktorá, ako sa zdá, konečne našla dokonalé šťastie s dieťatkom, hoci toho pravého stále nie.

Súvisiace články

Najčítanejšie