Jasno
11°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Kanye West prerazil dno! Za TOTO ho už aj jeho fanúšikovia posielajú na psychiatriu!
Zdielať na

Kanye West prerazil dno! Za TOTO ho už aj jeho fanúšikovia posielajú na psychiatriu!

Archívna reportáž

Hoci americký raper Kanye West (44) získal vo svojom živote snáď všetko, na čo si len spomenul, podarilo sa mu stratiť to najcennejšie - rodinu. Pritom si za to môžedo značnej miery sám. Aj počas lockdownov radšej trávil čas na svojom ranči vo Wyomingu, ako doma s deťmi a manželkou. Nehovoriac o škandáloch, do ktorých zatiahol manželku vyjadreniami počas jeho prezidentskej kampane.

​Kim Kardashian bola už zo všetkého veľmi znechutená. "Myslela si, že počas karantény bude mať Kanyeho po svojom boku, ale bolo to tak len pár týždňov, čo vydržal," tvrdil vtedy zdroj z blízkosti páru. Po čase sa rozhodla podať žiadosť o rozvod a len pred pár mesiacmi si našla mladého priateľa Pete Davidsona (28), známeho komika zo "Saturday Night Live". Westovi však tento mladík leží poriadne v žalúdku. Za každú cenu sa snaží vrátiť k rodine a využíva na to rôzne príležitosti. Na decembrovom benefičnom koncerte vysielanom naživo, kde vystupoval spolu s Drakeom, vyjadril rapovaním verejne, ako veľmi potrebuje, aby sa Kim vrátila späť. "Urobili sme chyby. Urobil som chyby. Verejne som robil veci, ktoré boli pre manžela neprijateľné," zahlásil na koncerte publiku. "Snažím sa to vyjadriť čo najrozumnejším, čo najpokojnejším spôsobom. Potrebujem sa vrátiť domov," vyznal sa.  

Kim sa však zjavne na nič podobné nechystá a jeho verejné vyjadrovanie sa k nej a deťom sa jej nepáčia. Častokrát jej vyhadzuje všeličo na oči, kritizuje ju aj v rámci výchovy ich detí. Teraz sa na sociálnej sieti rozhodol obuť aj do jej priateľa. Nazval ho ču*ákom  a dal mu jasne najavo, že si neželá, aby sa zbližoval s jeho deťmi. A to všetko potom, ako sa Pete snažil priateľsky nastaviť nejaké to fungovanie. Ubezpečoval Westa v súkromnej správe, že do ich výchovy zasahovať nebude, ale rád sa s nimi časom lepšie spozná a spriatelí. "Nie, nikdy nespoznáš moje deti," tvrdo ho odbil rozčúlený Kanye a okorenil to urážkami. To je skutočne podpásovka, aké sa nerobia.

Vypočujte si Kanyeho nedávno vydanú pieseň s názvom Heaven and Hell: 

Aj raper sa snažil za Kim nájsť náhradu, ale veľmi mu to nevychádza. Ukazoval sa chvíľu aj s Irinou Shayk, ale zakotvil u herečky Julii Fox. Ešte pred nedávnom sa spolu lúčili bozkom na jednej party v Los Angeles, ale vyzerá, že aj tomuto vzťahu je koniec. Na svojich stránkach už Fox vymazala všetky fotografie, kde bola spolu s raperom, čo nasvedčuje najskôr tomu, že s ním už nechce mať nič spoločné. Ani nečudo, keď neustále, najmä na sociálnych sieťach, rieši svoju manželku. Údajne to je práve on, kto stále odďaluje a komplikuje ich rozvod. Pritom ale často stráca súdnosť, za čo ho kritizujú aj mnohí jeho fanúšikovia a radiu mu, nech sa ide liečiť.

Kanye sa na svojom profile verejne pomodlil, aby sa jeho rodina dala opäť dokopy:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ye (@kanyewest)

Aktuálne začali pochybovať, že je to vôbec on, kto zverejňuje na jeho profile príspevky na hrane zdravého rozumu. Kanye si za tým ale zjavne stojí a tak zverejnil svoju fotku držiac papier s napísaným dátumom, aby o aktuálnosti nebolo pochýb. Spôsobil tým akurát to, že drvivá väčšina fanúšikov na neho nalieha, aby vyhľadal odbornú pomoc. V rámci jeho bipolárnej poruchy má totiž aktuálne zrejme práve to ťažšie obdobie.

Súvisiace články

Najčítanejšie