Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Jágr svoju päťdesiatku neoslávi! Nemôže, priznal, AKO je na tom s očkovaním!
Zdielať na

Jágr svoju päťdesiatku neoslávi! Nemôže, priznal, AKO je na tom s očkovaním!

Archívna reportáž

Fanúšikovia českej hokejovej legendy Jaromíra Jágra iste zaregistrovali, že sa práve 15. februára dožíva okrúhlej päťdesiatky. Narodil sa v Kladne a po dlhých rokoch v USA tam opäť žije. Vlastní tamojší hokejový klub Rytíři Kladno, za ktorý aj nielen stále hrá, ale trénuje aj dorast. Na štadióne je prakticky denno denne, azda by sa očakávalo, že tam bude veľké jubileum aj oslavovať.


No Jarda fanúšiko ubezpečil, ze rozhodne nebude oslavovať tam, ani nikde, píše portál Blesk.cz. Jaromír sa netají tým, že nemá rád oslavy. Ale teraz má na to aj iné dôvody, prečo oslavovať nechce, či skôr nemôže. "Nie som očkovaný, takže nikam nemôžem, nemôžem robiť ani narodeninovú oslavu. Počkám, až sa situácia upokojí," vysvetľoval a iste týmto priznaním mnohých prekvapil. Azda ale narodeniny iba tak neodbije, kamaráti a spoluhráči by mu to iste neodpustili. Len si budú musieť počkať. Situácia sa v Česku zlepšuje a postupne sa opatrenia uvoľnujú.

"Nie som človek, ktorý by také veci nejako oslavoval. Ani mi to nerobí nijakú veľkú radosť. Moji najbližší a kamaráti to vedia, takže neverím ani tomu, že by vymýšľali nejaké prekvapenie. Mne by to naozaj ani neurobilo radosť. Nemám prekvapenia veľmi rád. Bude to úplne normálny deň ako každý iný,“ povedal nedávno Jágr novinárom na tlačovej konferencii v Prahe na margo vízie 15. februára. Ale čo je zaujímavé, nemá ani plány na súkromnú oslavu narodenín so svojou mladou priateľkou Dominikou Branišovou (27). "Momentálne to neriešim, ani neviem, možno budeme hrať. Zápasy sa stále prekladajú, pôvodne sme nemali hrať ani 13. februára. V tejto dobe sa môže stať čokoľvek," odpovedal na položenú otázku skvelý hokejista.

Vypočujte si Jardove najvtipnejšie momenty a hlášky v krátkom videu: 

Možno ho znervózňuje aj to, že  s výsledkami svojho mužstva nie je veľmi spokojný. Nádej vidí v v doraste, ktorému sa aj preto venuje. Rád by mal raz za seba dôstojného nástupcu. Najproduktívnejší Európan v histórii NHL premýšľa, ako inšpirovať ostatných. "Ja som si v 16 rokoch povedal, že budem najlepší na svete... Ak v niečo veríš a nepremýšľaš o tom, tak sa to stane aspoň raz, než umrieš," verí sile predsavzatí. "Ale líder sa nedá vychovať, to musíš mať v sebe. Ide o to, aby im tréneri ukázali správnu cestu," zdôraznil v pripomienke. Na svoje vlastné potomstvo ale veľmi nepomýšľa. Pred časom povedal azda len žartom k obvyklému následku straty čuchu a chuti pri covide: "Ja som kvôli koronavírusu úplne stratil chuť... na sex!" Tomu sa pri pohľade na mladú Dominiku ťažko verí, v každom prípade Jarda zatiaľ neplánuje ani svadbu. Našťastie to Dominiku podľa jej slov veľmi netrápi. 

Jaromír Jágr veľké oslavy okrúhlej 50-tky neplánuje, o zábavu ale núdzu nemá:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaromír Jágr (@jj68jaromirjagr)

Súvisiace články

Najčítanejšie