Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Darin frajer si vypočul verdikt! Už je jasné, či má Nedvěd definitívne po kariére, ovplyvní to ich vzťah?!
Zdielať na

Darin frajer si vypočul verdikt! Už je jasné, či má Nedvěd definitívne po kariére, ovplyvní to ich vzťah?!

Archívna reportáž

Súčasný partner speváčky Dary Rolins (49), futbalista a vysoký funkcionár futbalového klubu Juventus Turín Pavel Nedvěd (49), si konečne vydýchol. Po stresujúcich mesiacoch, počas ktorých v Taliansku vyšetrovali niekoľko funkcionárov futbalových klubov kvôli podozreniu zo špekulatívnych prestupov hráčov, ich Talianska futbalová federácia (FIGC) v piatok oslobodila. Týkalo sa to 61 osôb, medzi nimi aj Pavla Nedvěda a šéfa Juventusu Turín Andrea Agnelliho. Prokuratúra žiadala pre českého futbalistu, ako viceprezidenta turínskeho klubu, osemmesačný trest zákazu činnosti.

​Počas procesu vyšetrovania sa skúmalo 62 prestupov v rokoch 2019 až 2021. Vyšetrovanie bolo ukončené oveľa skôr, ako sa predpokladalo, píše portál idnes.cz. Za podozrenie o umelo navyšovaných cenách v dokladoch klubov za prestupy hráčov, čím si zvyšovali náklady, vyšetrovali kompetentné osoby. Nedvěd sa ako viceprezident Juventusu Turín tomu tiež nevyhol. Pred súd sa na neverejnom pojednávaní postavili aj predstavitelia ďalších deviatich tímov zo Serie A a nižších súťaží. Podobne ako v máji 2006, keď talianska polícia odkryla predané zápasy v rámci Calciopoli, aj teraz bol v centre diania Juventus. Turínčanom vtedy odobrali titul za ročník 2004/05. Bolo to po prvýkrát za viac ako sto rokov, čo sa talianska liga odohrala bez právoplatného víťaza.

Teraz súd Talianskej futbalovej federácie odsúhlasil argument zástupcov klubov, že vyšetrovatelia nie sú kompetentní určovať hodnotu hráčov. Podľa denníka Gazzetta dello Sport tým celý prípad skončil bez trestov pre kluby a ich funkcionárov. Žalobca sa proti tomuto rozhodnutiu môže ešte odvolať. Prokuratúra požadovala pre kluby vysoké pokuty. Pre Pavla Nedvěda bolo celé toto konanie iste stresujúce. S Juventusom ho spája dlhoročná aktivita. Tento bývalý kapitán českej reprezentácie a držiteľ Zlatej lopty pre najlepšieho futbalistu Európy za rok 2003, hral za Juventus v rokoch 2001 až 2009. Po skončení kariéry prešiel do manažmentu klubu a od roku 2015 sa stal jeho viceprezidentom.

Dara si aktuálne užíva Floridu s rodinkou, ale bez Pavla:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Aj keď sa dá predpokladať, že Nedvěd Daru do tohto prípadu nezasväcoval, iste o ňom bola sčasti informovaná z médií. Obaja spolu radšej prežívali pekné chvíle zamilovanosti, ktoré im boli pre vzdialenosť od seba veľmi vzácne. Vynahradili si to na spoločnej dovolenke v Alpách na prelome rokov a potom ešte na Maldivách, kde si užívali slnko a luxus. Po návrate futbalistu zahltili pracovné povinnosti v Juventuse, ako aj žaloba, a tak bol nútený zotrvávať v Turíne. Dara ho tam ale veľmi často navštevovala, nechce svoju lásku zanedbať. Teraz sa načas rozlúčili, keďže Dara šla s dcérou a sestrou na jej milovanú Floridu. Po prílete iste spolu s Pavlom oslávia pozitívny výsledok súdneho rozhodnutia a prospeje im aj to, že nad nimi už nebude visieť tieň nepríjemnej kauzy.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie