Zatiahnuté
11°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Totálna zmena! Jasmina sa ukázala tak, ako ju ešte nikto nevidel, vyzerá ako jej pes!
Zdielať na

Totálna zmena! Jasmina sa ukázala tak, ako ju ešte nikto nevidel, vyzerá ako jej pes!

Archívna reportáž

Jasmina Vrbovská patrí medzi tie šťastné ženy, ktoré vyzerajú dobre asi vo všetkom. A nejde len o oblečenie, ale aj o účes. S armádou profíkov, ktorí sa starajú o jej vizáž, to nie je až taký problém - iste by žiadna žena nepohrdla možnosťou zverovať sa pravidelne do rúk kaderníka či vizážistu. No jej najnovší účes nebol tak celkom plánovaný.

​Jasmina sa pred pár dňami pochválila fotkou s jej otcom, ktorý napriek vyššiemu veku vyzerá skutočne výborne a má aj skvelú fyzičku. Neraz to už ukázala na fotkách či videjkách, kde jej otec predviedol napríklad frajerské klikovanie či boxerský tréning. Tým si vyslúžil aj veľký rešpekt svojho zaťa Rytmusa. 

Bosanec Enver Alagič žije už roky vo Viedni a Jasmina ho pravidelne navštevuje, napokon, žije tam aj jej sestra Alexandra. No teraz to zjavne bol výlet venovaný len jej a otcovi. "Otcove dievčatko," napísala aj v popise k spoločnej fotke.

Jasmina previedla kvantum rôznych vizážistických úprav aj počas šou Česko Slovensko má talent:

​Na zábere vidno, že si u svojho dvorného kaderníka nechala spraviť dva pripletané vrkoče. To je tiež účes, ktorý sa skutočne hodí len málokomu, no Jasmine svedčí. No úplná bomba prišla až po ich rozpustení. "A ty ako vyzeráš po rozpustení dvoch copov? Lebo ja ako Daphne," povedala Jasmina vo videjku v instastories a nie je jasné, či sa sťažovala, alebo chválila. Pravdou totiž je, že vyzerala fantasticky a bola by škoda taký účes nevyužiť a neukázať sa svetu.

Instagram/JA

​Nasledovala fotka s jednou z Jasmininých najlepších kamarátok, Gabikou Drobou, no nebolo jasné, či si trúfla Jasmina ísť medzi ľudí s priam krepovo kučeravými vlasmi. Napokon, podobať sa na jej vystavnú sučku kráľovského pudla nie je až také zlé a Jasmina svedčia nielen kučery, ale aj výrazne zosvetlené vlasy, ako ich má už zopár dní.

Jasmina s otcom:

Instagram/JA

Súvisiace články

Najčítanejšie