Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
TAKÍTO sú Slováci! Rytmus a Jasmina to povedali jasne a ich fanúšikom padla sánka!
Zdielať na

TAKÍTO sú Slováci! Rytmus a Jasmina to povedali jasne a ich fanúšikom padla sánka!

Archívna reportáž

Všeličo sa o Slovákoch hovorí, jedno z najčastejších klišé je, že sme pohostinný národ. O tom by sa ale rozhodne dalo polemizovať, pri pohľade na internetové diskusie nevidno veľa dobrých vlastností, ktoré by sa nám dali pripísať. Našťastie, internetové diskusie nie sú objektívna štatistika a tak azda ešte je nádej, že to s nami nie je až také zlé. No ako námet na vtipkovanie sú internetoví hejteri vďačný objekt.

​Azda najviac by o "prajnosti a dobrosrdečnosti" mohli rozprávať známe osobnosti s profilmi na sociálnych sieťach. Napriek tomu, že ich sledujú najmä ich fanúšikovia, aj tak to neraz býva v sekcii komentárov hotové peklíčko. A ak ešte ide o kombináciu úspešný, bohatý a nebodaj aj príťažlivý, tak to je už pre priemerného internetového hejtera priam neznesiteľné.

Do tejto kategórie sa dajú rozhodne zaradiť aj manželia Vrbovskí, ktorí majú navyše aj rozkošné dieťa a ešte aj idylický vzťah. Nečudo, že mnohým, ktorých život nie je ani zďaleka naplnený spokojnosťou, ležia v žalúdku. Nuž ale, treba dodať, že najmä Rytmus aj rád provokuje a vystavuje svoj majetok na obdiv.

Autá k raperom prosto patria:

​Aktuálne ohuruje novým autom za šialené peniaze, aké si niektorí nezarobia ani za 10 rokov lopoty. Tentokrát ale predbehol hejterov a spolu s Jasminou nakrútili videjká, v ktorých predstavujú jednotlivé typy hejterov. A je to skutočne na popukanie. "Biele? Však na tom bude vidno každú mušku," by iste povedal nejeden "odborník". "Cigáň jeden prašivý, veď to má z našich daní, chamraď..," takto by si určite tiež uľavilo viacero "dobrákov".

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

"Toto on nemá z poctivej roboty. To má z drog alebo z nejake dépéháčky," znelo by iste "múdre" odhalenie mnohých. "Na leské čo, Patrik, nebolo? Že také matné. A tie puklice čo," posťažoval by sa určite nejeden majiteľ embéčky. "Toto je veľká nespravodlivosť, môj Zdeno chodí do roboty od nevidím do nevidím a my ledva renolta, a tento chuligán hnusný, čo len nadáva, má takéto autá. Tak mi povedzte, kde je tu spravodlivosť..," takto sa rozčúli spravodlivým hnevom nejedna žienka domáca. Vrbovským treba uznať veľký zmysel pre humor a s filtrami je výsledok neuveriteľný, nečudo, že v sekcii komentárov to vybuchovalo od smiechu. A prekvapivo, žiadny hejter sa tam nevyskytol. 

Toto je Rytmusova nová pýcha na kolesách:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie