Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Idylka medzi mamou a synom? Musela Kuchařová odísť, aby si Hana Gregorová našla k Ondřejovi cestu..?
Zdielať na

Idylka medzi mamou a synom? Musela Kuchařová odísť, aby si Hana Gregorová našla k Ondřejovi cestu..?

Archívna reportáž

Aj keď to spočiatku tak nevyzeralo, zrejme hlavným dôvodom istého odcudzenia sa Hany Gregorovej (69) a jej syna Ondřeja Gregor Brzobohatého (39) mohla byť práve jeho exmanželka Táňa Kuchařová (34). Ako inak si vysvetliť, že v podstate ihneď po ich rozvode sadla herečka do auta a navštívila syna na jeho koncerte v Znojme. Vybrala sa tam až z Rajky pri Bratislave. kde býva v rodinnom dome aj so svojím mladým milencom, Ondřejom Koptíkom (37). Ten bol zrejme tŕňom v oku jej bývalej nevesty, čomu sa ale len ťažko dá čudovať. Azda dokázala ovplyvniť aj jej syna, a hoci škandálnu situáciu v súvislosti s mileneckým vzťahom Hany a Ondřeja, ktorá bola riadne pretriasaná, ani jeden veľmi nekomentoval, kontakty medzi nimi ochladli.

​Ako sa ukazuje, čo sa týka vzťahu so synom, chce to teraz Gregorová zrejme napraviť. Na svojho jediného syna s hercom Ondřejom Brzobohatým (†79) je iste patrične hrdá a má naozaj dôvod. Je veľmi talentovaným hudobníkom, čo dokazuje na jeho koncertoch, ale nielen tam. Pustil sa aj do skladania muzikálu na základe scenára známej filmovej bláznivej komédie Zdeňka Trošku, Slunce, seno, jahody. Postaral sa o hudbu, texty piesní aj muzikálové libreto. Všetko je už hotové a pripravené na júnovú premiéru. Zrejme ani tam nebude jeho mama chýbať.

Za svojím synom si hrdá mama stojí zjavne aj v prípade jeho rozvodu s Táňou. Spočiatku jej vzťahu s Ondřejom vyzeralo, že je Hana s krásnou a ambicióznou partnerkou syna spokojná, na rozdiel od jeho prvej manželky, na protest proti ktorej neprišla ani na ich svadbu. "Mysleli sme s Radkem, že má Ondra na viac. Snáď ale pôjdeme na jeho ďalšiu svadbu...," takto v skratke okomentovala jeho životný krok. A naozaj na synovu druhú svadbu s Kuchařovou už šla, aj keď vtedy už bez zosnulého manžela. Možno v rámci pováh oboch týchto sebavedomých žien niečo začalo škrípať, obe chceli mať možno na Ondřeja svoj vplyv, ale po Gregorovej škandáloch s Koptíkom sa kontaktovať takmer prestali.

Vypočujte si pieseň s názvom Tóny od Ondřeja G. Brzobohatého v spolupráci s Adam Plachetkom:

V jednom rozhovore na konto nevesty podotkla:"Nechcem ju zhadzovať, ale pre mňa Miss World neznamená, že je to značka niečoho kvalitného." Možno k údajnej novej známosti syna, moderátorke Daniele Písařovicovej (43), bude zhovievavejšia. Svojho syna si už ale rozhodne začala hýčkať. "Včera som bola na Ondrejkovom koncerte v Znojme. Krásne divadlo, úžasné publikum a šikovní účinkujúci. A ako správna mama som nezabudla doviezť plné auto proviantu... Bolo to prenádherné a som pyšná na nášho syna (Raduško, aj za teba). Fakt sa nám podaril," napísala Gregorová na svojom profile na Facebooku. V komentároch to jej sledovatelia zhodnotili veľmi pozitívne.

​Hana sa na pod fotkami so synom Ondřejom dočkala samých pozitívnych komentárov:

Súvisiace články

Najčítanejšie