Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Novomanžel Britney Spears sa vyjadril k jej tehotenstvu! Myslí to skutočne vážne?!
Zdielať na

Novomanžel Britney Spears sa vyjadril k jej tehotenstvu! Myslí to skutočne vážne?!

Archívna reportáž

Americká speváčka Britney Spears (40) oznámila 11. apríla svojim fanúšikom na Instagrame, že čaká dieťa. Napísala to ale pre ňu typickým, tak trochu zvláštnym spôsobom, takže mnohí mali pochybnosti, či to myslí vážne. O tom, že chce dieťa, sa netají už dávnejšie. Svojich dvoch synov si veľmi neužila, pretože jej boli veľmi skoro odobraní kvôli jej psychickým problémom. Pokiaľ bol jej otec Jamie jej poručníkom, otehotnieť jej nedovolil, mala zavedené vnútromaternicové teliesko.

​​V roku 2016 sa dala dokopy so Samom Asgharim (27), fitnes trénerom a výživovým poradcom. Zoznámili sa pri nakrúcaní jej videoklipu. Otec jej síce tento vzťah nezakázal, no nemohla sa s ním zasnúbiť a už vôbec nie za neho vydať. Keď sa Jamie Spears svojho opatrovníctva pod tlakom okolností a neskôr aj súdnym rozhodnutím vzdal, okamžite pár pristúpil k zásnubám. Po krátkom čase začala speváčka na Instagram dávať čoraz viac príspevkov, kde naznačovala, ako veľmi túži po dieťatku, najradšej by privítala dievčatko. A ako vidieť, jej túžba sa začína napĺňať. Avizované tehotenstvo potvrdil aj jej údajne už manžel Asghari, ktorý sa rozhodol podeliť o svoje pocity na Instagrame. "Manželstvo a deti sú prirodzenou súčasťou silného vzťahu založeného na láske a úcte. Otcovstvo je niečo, na čo som sa vždy tešil a nikdy som ho nebral na ľahkú váhu. Je to najdôležitejšia práca, akú kedy budem robiť," napísal Sam Asghari k fotografii, na ktorej sú dva levy s mláďaťom. Partnerku nazýva v súkromí levicou a všetci veria, že to s ňou myslí vážne.

​Britney Spears, pokiaľ všetko dobre dopadne, sa stane matkou 15 rokov po narodení svojho druhého syna. V osobe muža iránskeho pôvodu našla, ako sa zdá, naozaj veľkú životnú oporu. Nebyť jeho, ťažko by vybojovala svoj zápas o oslobodenie sa spod poručníctva otca."Vždy som chcel pre svoju lepšiu polovičku len to najlepšie a budem ju naďalej podporovať v nasledovaní jej snov a vytváraní budúcnosti, ktorú si želá a zaslúži," uviedol Asghari svojho času, pričom vyjadril vďaku aj fanúšikom Britney za ich lásku a podporu v jej úsilí o slobodu. "Vyrastal som s tromi sestrami a mojou ambíciou je práve byť oporou pre svoju rodinu a ona je rodina. Vždy ju budem podporovať. Ona je ďalším požehnaním, ktoré sa mi prihodilo," zveril sa tento krásavec.

Britney a Sam sa zoznámili pri nakrúcaní klipu k piesni s názvom Slumber Party:

Svojou mužnou postavou a vážnou tvárou vyvoláva Sam dojem autority. A pre Britney zjavne aj je. Obaja spolu pravidelne cvičia v jej domácej posilňovni. "Spoločné cvičenie je vždy príjemné. Je to aj super zdravé, psychicky aj fyzicky. Odpúta to vašu myseľ od všetkého ostatného," konštatuje zanietený fitnes tréner. Vďaka cvičeniu a strave má Britney pevnú postavu a optimistickú myseľ. "Každý deň ma inšpiruje, aby som bola lepším človekom, a vďaka tomu sa cítim ako najšťastnejšie dievča na svete!", zverila sa oslobodená speváčka na sociálnej sieti svojim priaznivcom. "Sam bol pre Britney obrovskou oporou," potvrdil zdroj a dodal: "Pomáha jej zvyšovať sebadôveru a ubezpečuje ju, že všetko pôjde dobre."

Iránec Sam Aghari podľa svojich slov, ktoré zverejnil na Instagrame, pristupuje k rodine a k deťom veľmi zodpovedne:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sam Asghari (@samasghari)

Súvisiace články

Najčítanejšie