Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Kto je tento pribratý chlapík?! Hviezdny spevák je na nepoznanie, zmenil sa kvôli mastnej žalobe?
Zdielať na

Kto je tento pribratý chlapík?! Hviezdny spevák je na nepoznanie, zmenil sa kvôli mastnej žalobe?

Zdroj: Instagram/BG

Kedysi slávny exentrický spevák s výrazným make-upom, Boy George (60), nie je v civile rozpoznateľný od bežného muža v rokoch. Keď ho nedávno zachytili na fotografiách paparazzi, ako prechádzal londýnskou ulicou, nikto by ho ani nespoznal. Výrazne pribral a veľké brucho nezakryl ani pod voľným tričkom. Dávno sú už, našťastie, preč časy, keď vo veľkom užíval kokaín a neskôr aj heroín. Musel sa podrobiť liečeniu a čelil aj súdu za ich prechovávanie, ako aj iným deliktom. O jeho orientácii sa viedli nejaký čas reči, ale neskôr vo svojej autobiografii priznal, že je homosexuál - napokon, jeho štýl bol veľavravný.

​Búrlivý spôsob života však zatiaľ "chlapec Jurko" nezanechal, ešte vlani sa údajne pobil s jedným majiteľom londýnskeho klubu. Teraz čelí obvineniu bývalého člena kapely, bubeníka Jona Mossa, píše portál The Sun. Ten podal na neho, gitaristu Roy Haya a basgitaristu Michaela Craiga žalobu za nevyplatený zostatok honoráru za Life Tour 2018 potom, čo ho v tom istom roku vraj vyhodili z kapely Culture Club, ktorej bol Boy George frontman. Tvrdí, že mu patrí 188 000 libier podľa podmienok dohody, ktorú skupina uzavrela v súvislosti s týmto turné. V žalobe obvinil Boy Georga, že porušil "memorandum o dohode", ktoré predtým uzavreli a konal nečestne s cieľom ho podviesť ho o peniaze, ktoré mu podľa jeho názoru patria. Jedno predbežné pojednávanie v tejto veci sa už konalo a ďalšie sa má konať 3. mája.

Právny zástupca obvinených troch členov skupiny požiadal o odročenie pojednávania. Na súde uviedol, že nie je schopný poskytnúť "užitočné odpovede" v súvislosti s prípadom, pretože sa potrebuje "dostať do tempa", keďže Boy George, pán Craig a pán Hay sa o žalobe dozvedeli iba nedávno a nepodali mu potrebné inštrukcie. Je zajímavé, že Boy George mal svojho času s Mossom intímny vzťah. Vo svojej autobiografii z roku 1995 Take it Like a Man spomínal dvoch mužov, do ktorých bol zamilovaný. Jeden z nich bol práve bubeník Moss. Priznal, že väčšina skladieb, ktoré napísal, vrátane  slávnych "Do You Really Want to Hurt Me" a "Karma Chameleon", bola inšpirovaná jeho vzťahom k nemu.  

Slávny hit Do You Reeally Want To Hurt Me bol údajne inšpirovaný vzťhom Boya George s bubeníkom Jonom, ten ho dnes ženie pred súd kvôli peniazom:

Moss sa  po čase oženil a má deti, ale priznal, že bol do Boy Georga, vlastným menom George Allan O´Dowda, pôvodom Íra, aj on zamilovaný a mal s ním tajný vzťah počas účinkovania v kapele v dobe jej vrcholných úspechov. Ich románik skončil v roku 1986. O tomto vzťahu nakrútila BBC dramatický film Worried About the Boy. Neskôr sa oženil s Barborou Savage a majú spolu tri deti. Manželstvo ale skončilo rozvodom. Ako bubeník pôsobil v mnohých skupinách. Začiatkom roku 2018 založil popovú skupinu Ridiculous, ale od júna do decembra absolvoval turné s Culture Club po USA a Európe na podporu ich albumu Life. Manažér skupiny mu po skončení turné navrhol, aby si "oddýchol". Oficiálne skupinu opustil v máji 2021 a už je jasné, že to neskončilo pekne. Najnovšie fotky nespoznateľného Boy Georga si môžete pozrieť TU.

Zdá sa, že Boy George tiež podľahol fotošopu a skrášľovacím aplikáciám, fotografie na sociálnych sieťach sa veľmi nezhodoujú s paprazzi fotkami slávneho speváka:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Boy George (@boygeorgeofficial)

Súvisiace články

Najčítanejšie