Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Britney Spears (40) je TEHOTNÁ! Takto to zistila!
Zdielať na

Britney Spears (40) je TEHOTNÁ! Takto to zistila!

Archívna reportáž

Takmer 13 rokov mala zakázané otehotnieť, aj sa zasnúbiť či vydať. No to všetko sa na jeseň minulého roku skončilo, Britney Spears je opäť zodpovedna sama za seba, bez dohľadu jej otca, a roztočila to skutočne naplno. Takmer okamžite ju požiadal o ruku jej dlhoročný priateľ, model Sam Asghari (28), a tým sa to celé len odštartovalo.

​Britney je zvláštna bytosť, pri ktorej nikto nikdy nevie, či to, čo vidí, je skutočne tak, ako sa zdá. Len uplynulý týždeň poriadne zamotala hlavu priaznivcom, keď v podstate oznámila, že sa na luxusnej dovolenke vydala. "Prvýkrát v mojom živote môžem byť skutočne to dievča, ktoré môže machrovať a všetkým povedať o tom, ako som sa vydala..," napísala Britney k fotkám Sama, ktorého nazvala manželom, no na prstenníku mu nesvieti žiadna obrúčka.

Len o pár riadkov ďalej naznačila mama dvoch už veľkých synov, 16-ročného Seana a 15-ročného Jaydena, že čosi zvláštne sa deje s jej chuťami. "Z kávy mi je príliš zle a ja som pritom nikdy neodmietala kávu! Chutí mi len obyčajná voda s citrónom," opísala speváčka pocity typické v úvode tehotenstva.

Koniec septembra znamenal v živote Britney zásadnú zmenu:

Sotva stihol rozruch okolo tohto príspevku na Instagrame utíchnuť, prišla ďalšia bomba. Tentokrát to už povedala Britney absolútne otvorene. "Tak veľa som schudla počas dovolenky na Maui, aby to zrazu bolo všetko späť! Pomyslela som si - čo sa mi to stalo s bruchom? Môj manžel povedal - to máš tehotenské prejedanie, blázonko. Tak som si spravila tehotenský test a... budem mať bábo!" napísala natešená speváčka, ktorej vraj rastie bruško tak rýchlo, že by to mohli byť aj dvojičky.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

No nielen pozitívne pocity sú spojené s týmto stavom v prípade Britney. "Je to ťažké, pretože keď som bola tehotná, mala som tehotenskú depresiu... Musím povedať, že je to úplne hrozné, ženy o tom vtedy nehovorili. Niektorí ľudia považovali za nebezpečné, ak sa žena takto sťažovala, keď nosila dieťa, ale teraz o tom ženy hovoria každý deň," pripomenula si Britney trpké chvíle no optimisticky dodala, že teraz bude cvičiť jogu. Okamžite po zverejnení novinky sa začali hrnúť gratulácie, napríklad aj od Paris Hilton, a za pár hodín mal príspevok vyše milióna srdiečok. Už len si počkať, či je to skutočne pravda, lebo pri Britney človek nikdy nevie.

Súvisiace články

Najčítanejšie