Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Krampol šokuje priznaním po predčasnej smrti manželky: Hanka ma dostala na úplné dno!
Zdielať na

Krampol šokuje priznaním po predčasnej smrti manželky: Hanka ma dostala na úplné dno!

Archívna reportáž

Po minuloročných zdravotných problémoch, keď mu išlo doslova až o život, je herec Jiří Krampol (83) opäť vo svojom živle. Prišla jar a on ožil tak, že sa mu smelo môže povedať "starý, ale jarý". Okolo neho sa pohybujú aj mladé ženy a pre jednu z tých najmladších prišiel nedávno aj do rečí, že s ňou niečo má. Robila mu spoločnosť na jednej súkromnej party a po skončení šli spolu k nemu domov.

​Žiadna senzácia sa ale nekonala, ukázalo sa, že je to herečka, moderátorka a športovkyňa Kateřina Blahová (26), ktorá je v pripravovanom dokumente o Krampolovi Život je sranda, sprievodkyňou jeho životom. "Kateřina je kolegyňa. Je to skvelá herečka a mladé, bezchybné dievča," uviedol na pravú mieru reči český Belmondo. Netají ale, že vážnu známosť predsa len má. "Mám jedno dievča, tiež je krásne a mladé. Je to úžasné stvorenie. Mám ju veľmi rád a dokonca vážne uvažujem o tom, že si ju vezmem. Mám osemdesiattri rokov, neviem, čo bude so mnou zajtra, tak niet na čo čakať," rozhovoril sa pre eXtra.cz o svojom tajomnom vzťahu.

"Je strašne inteligentná a milá. A aj ona ma má rada. Ona odo mňa nič nepotrebuje, je sebestačná, jednoducho sme si sympatickí. Ale viac o nej neprezradím, je krehká a netúži po pozornosti médií. Ale radšej ešte upozorním, že s Kačkou naozaj nemá nič spoločné. Bol by som nerád, keby si to niekto myslel," opísal svoju známosť a prezradil aj to, že je právnička.

Jiří si s Haničkou prežil krušné chvíle:

​Jeho životný elán mu možno len závidieť. "Nebudete mi to veriť, ale odkedy ma pustili z nemocnice, vrátil sa mi zrak, lepšie vidím a počujem, a hlavne mám o kúsok rýchlejšie reakcie. Aj chôdza sa mi zlepšila. Po tom, čo mi 'vymenili motor' a urobili generálku, sa cítim výborne," zveril sa natešený Jiří Krampol. "Neviem, či to vydrží, ale všetko napätie, ktoré som prežíval s Haničkou, zo mňa spadlo. Bol som odrovnaný a nevedel som, či sa z toho všetkého ešte spamätám. Spomínam si na ňu len v dobrom, ale ku koncu toho bolo už príliš," vracia sa v spomienkach ku svojej predčasne zosnulej partnerke Hanke (†59). Nie je dôvod neveriť, že neustále trápenie s manželkou závislou na alkohole, tabletkách, ale aj cigaretách, ho pripravilo o mnoho energie. 

Je skvelé, že aj vo svojom veku a nedávnych zdravotných komplikáciách stále aj pracuje. "Mám celkovo dosť príjemných kšeftov. Už len po Prahe a ani nie za veľa peňazí, ale baví ma to robiť. Stále ešte nemôžem byť doma sám. Je tam stále duch Haničky. Bolo to v podstate dobré dievča a ja som ju mal naozaj rád," pochválil sa Krampol svojimi aktivitami, pričom si spomenul aj na svoju Hanku. Minulý rok začal spolupracovať so Zuzanou Bubílkovou a s ich spoločne zostaveným programom cestovali po Česku. To malo ale neblahý vplyv na jeho zdravie. Navzájom si potom všeličo začali vyčítať a ich spolupráca skončila neslávne. Teraz sa teší aj z pripravovaného dokumentu, na ktorom aj aktívne spolupracuje ako hlavný rozprávač o svojich zážitkoch v jeho pestrom živote.

Súvisiace články

Najčítanejšie