Jasno
21°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Ivana Gottová poriadne prekvapila! V spoločnosti sa ukázala s ruským boháčom po boku
Zdielať na

Ivana Gottová poriadne prekvapila! V spoločnosti sa ukázala s ruským boháčom po boku

Archívna reportáž

Vdova po Karlovi Gottovi (†80), Ivana Gottová (46), sa pomerne dlhý čas po skone manžela neukazovala v spoločnosti. Vlani na jeseň však už po premiére dokumentárneho filmu Karel, ktorý zvečnil posledné roky života majstra, oznámila jej hovorkyňa Aneta Stolzová, že Ivana postupne začne opäť viesť spoločensky život.

Ivana poriadne prekvapila, keď aktuálne na oslavu osemdesiatin Karla Wagnera prišla v sprievode boháča Leona Tsoukernika (48). Jeho spoločnosť iste vyvolala u mnohých otázniky, samotná Ivana sa však k nemu veľmi nevyjadruje. Je známe, že jej a dcéram po pohrebe manžela poskytol svoju rezidenciu na západe Čiech, aby mala potrebný pokoj. Na Bertramku, kde bývala s Karlom, chodili totiž davy ľudí, aby sa naposledy symbolicky rozlúčili.​

Tsoukernik mal patriť v minulosti medzi najbližších rodinných priateľov Gottovcov a Ivana s ním udržiava kontakt aj po manželovom skone. Aj keď sa nevyslovuje do akej podoby sa ich vzťah dostal, je isté, že sa jeho spoločnosti rozhodne nevyhýba. Ani nečudo, tento muž s exotickým zjavom, ktorý pochádza zo židovskej rodiny z Ruska, no narodil sa v Prahe, patrí vzhľadom na svoj majetok k elite. Kto sa zaujíma o poker, vie, že patrí aj medzi najlepších svetových hráčov.
Pozrite sa na Tsoukernika za pokrovým stolom:
Do sveta podnikania sa zaúčal v Kanade, kde od roku 1991 pracoval v Toronte ako asistent v obchode so starožitnosťami. Rýchlo sa všetkému priučil a osamostatnil. Už v
 roku 1993 opustil Kanadu ako nezávislý obchodník so starožitnosťami a presťahoval svoje podnikanie do Prahy, kde otvoril dva obchody. V roku 1999, založili spoločnosť Iliad Antik New York. Obchod otvoril aj vo Washingtone. Neskôr svoju pozornosť zameral na kasína a dnes ich vlastní už niekoľko. 
Leon Tsoukernik je bohatý ruský podnikateľ, ktorého vášňou je poker:
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leon Tsoukernik (@leon_tsoukernik)

​Iste jeho úspechy vdove po Gottovi imponujú. Vždy sa rada pohybovala v spoločnosti úspešných mužov. Patril k nim aj slávny hollywoodsky herec Michael Douglas (77). Aj v jej životopisnej knihe sa pochválila, že sa s ním stýkala počas svojho pobytu v USA v deväťdesiatych rokoch. Keď bol pred pár rokmi v Prahe, pozvala ho na návštevu na Bertramku, aby ho zoznámila s manželom, vraj na jeho žiadosť. Nemal dôvod na neho žiarliť, keďže hollywoodska hviezda je šťastne ženatá s herečkou Catherine Zeta-Jones a vraj si počas rozhovoru na jeho návšteve Bertramky dobre porozumeli. Možno by majster Ivane doprial vzťah aj s úspešným Tsoukernikom, oficiálne zatiaľ nič potvrdené nie je, no spoločný výlet do spoločnosti je pomerne veľavravný. Miliardár má dve deti, o jeho manželke či partnerke, ale nie je známe nič.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie