Oblačno
19°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Bude bábo?! Mama nového priateľa Kim Kardashian sa prezradila!
Zdielať na

Bude bábo?! Mama nového priateľa Kim Kardashian sa prezradila!

Archívna reportáž

Hviezda vlastnej reality šou a úspešná podnikateľka Kim Kardashian (41) sa nedávno rozviedla s otcom jej štyroch detí, raperom Kanye Westom (44). Nemienila už ďalej znášať jeho psychické stavy, počas ktorých vraj prejavoval často aj agresivitu. Ešte pred rozvodom sa ale dala dokopy s mladým hercom a komikom Petom Davidsonom (28). Kanye na neho veľmi žiarli a na sociálnej sieti sa mu často aj vyhráža.

​Kanye na neho dokonca už neraz slovne zaútočil aj v jeho novom videoklipe k piesni "Eazy" sa zdá, že ho zaživa pochováva. V texte piesne počuť mrazivo znejúce slová: "Boh ma zachránil pred haváriou, len aby som mohol nakopať zadok Pete Davidsonovi". Na obranu Davidsona sa ale na tweete hneď postavil americký filmár James Gunn. "Pre poriadok, Pete Davidson je jeden z najmilších chlapov, akých poznám. Je skutočne veľkorysý, nežný a vtipný, ku každému vo svojom okolí sa správa s rešpektom," vyzdvihoval Gunn jeho vlastnosti, ktoré rozhodne nepatria do výbavy Kanyeho. Aj Kim sa svojho priateľa zastáva a žiada exmanžela, aby na neho prestal útočiť. Vyzerá, že to s ním myslí vážne.

Nedávno počas vystúpenia v The Ellen DeGeneres Show povedala, že do vzťahu s Peteom šla, lebo chce byť šťastná. "Je to dobrý pocit. Išla som do toho a viete čo? Mám 40 rokov. Môžem sa na to vykašľať... jednoducho si za tým choďte, nájdite svoje šťastie," vyzvala aj ostatných.

Kim je skutočne dobrá partia s jej miliardovým majetkom:

​Ale aj Pete Davidson zjavne považuje svoj vzťah s Kim za vážny, keďže si dal na hruď vytetovať jej krstné meno spolu s niekoľkými ďalšími tetovaniami. Zamilovaný pár sa snaží spolu užívať čo najviac času. Minulý mesiac spoločne oslavovali Valentína v New Yorku a teraz sú zas spolu v Los Angeles. Medzitým sa Kim stihla aj rozviesť, takže by im v posunutí vzťahu do vážnejšej roviny nemalo už nič brániť. Na Instagram sa aktuálne dostali zábery, na ktorých sa s Peteom k sebe túlia v aute a na jednej fotke sa dokonca bozkávajú. To vyvolalo hneď reakcie jej fanúšikov. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kardashian News (@kardashianunit)

"Do konca roka s ním bude čakať dieťa," komentovala jedna z nich túto fotografiu a nezabudla označiť Peteho mamu. Prekvapivo, Amy Davidson sa prezradila, keď na to hneď zareagovala s jednoznačným nadšením vyjadreným slovíčkom "Jupííííí!". Je jasné, že sleduje aj stránky Kim Kardashian, ktorú by zjavne rada prijala aj za nevestu. Aj ona je na Instagrame pomerne aktívna a rada zverejňuje zábery, kde je so svojím synom, ktorého je asi najväčšou fanúšičkou. Začiatkom mesiaca sa pri príležitosti Národného dňa synov nad ním na Instagrame priam rozplývala. "Nemôžem byť viac hrdá na to, aký si dnes muž! Milujem ťa ešte viac," vyznala sa úspešnému synovi. Ak by sa jej syn rozhodol spolu s Kim pre spoločné dieťa, zrejme by si na jeho vynosenie vybrali náhradnú matku. Takto to Kardashian riešila aj s jej dvomi mladšími deťmi, ale ktovie, možno z lásky k mladému Davidsonovi by svoje telo ešte trošku "obetovala", ak je to ešte možné.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie