Polojasno
13°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Český herec žiari šťastím! Má len 49 rokov, 2-ročnú dcérku, no už sa stal DEDKOM!
Zdielať na

Český herec žiari šťastím! Má len 49 rokov, 2-ročnú dcérku, no už sa stal DEDKOM!

Zdroj: Instagram/SR

Sympatický český herec Saša Rašilov (49) sa už stihol dvakrát oženiť. Prvýkrát to bolo v roku 1993 a za manželku si zobral známu herečku Vandu Hybnerovú. Mal vtedy iba 21 rokov a zakrátko sa mu narodila prvá dcérka Josefína (28). O štyri roky neskôr k nej pribudla Antonie (24). S Vandou sa rozišiel v roku 2014, aby sa o štyri roky neskôr oženil s herečkou Lídou Němečkovou. Aj s ňou má herec dve dcéry, Marušku (5) a Emilku (2). Teraz mu pribudlo do rodiny ďalšie dieťa, no tentokrát už nie je otcom, ale starým otcom. O bábo sa postarala jeho najstaršia dcéra. Zatiaľ ale oficiálne nevedno, či je to chlapček alebo dievčatko.

​Herec má iba niekoľko mesiacov pred oslavou svojich jubilejných 50 rokov, a tak dostal od svoj dcéry predčasne ten najkrajší darček. Jeho dvojročná dcérka Emilka bude mať teda kamarátku, alebo kamaráta, hoci mu bude zároveň aj tetou. S obomi dcérami z prvého manželstva má herec veľmi dobré vzťahy. Rady sa s ním stretávajú a občas, ak je treba, sa postarajú aj o svoje mladšie sestričky. Keď sa Josefína v lete roku 2020 vydávala, nemohol tam Saša chýbať. Vtedy ešte študovala na vysokej škole, ktorú práve teraz ukončila.

"Promócia bola pekná a na úrovni, ani som nespadla. Rodičia boli spoločne v jednej miestnosti a oproti sebe, nenútene a s úsmevom pili kávu v kaviarni, a to bolo takmer viac ako držať v ruke tubus s diplomom, kde mi chýba jedno priezvisko, pretože taká ja som a doteraz som zmenu nenahlásila na fakulte. Rodičia mi priniesli každý zvlášť kvet a obaja vybrali rovnaké ruže a mňa to strašne dojalo. Chápete," zverila sa novopečená mamička na sociálnej sieti.
Pozrite si trailer k českej komédii Věčně tvá nevěrná so Sašom Rašilovovom v hlavnej úlohe:

S novým manželovým titulom "dedko" sa pochválila aj Lída Rašilovová. "Saša stihol byť do päťdesiatky mladým otcom aj dedkom," povedala Blesku herečka, ktorá je ešte čiastočne na materskej dovolenke. Samotný herec, známy napríklad aj z kultového filmu Samotáři, je vraj šťastím bez seba a na novú životnú rolu sa vraj veľmi teší.
Josefína porodila svoje prvé dieťatko tesne pred promóciami:

Súvisiace články

Najčítanejšie