Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Marešovci sa vybrali na prvé kočíkovanie! V TOMTO luxusnom štvorkolesáku sa vozí ich Alex!
Zdielať na

Marešovci sa vybrali na prvé kočíkovanie! V TOMTO luxusnom štvorkolesáku sa vozí ich Alex!

Archívna reportáž

Od 10. marca je rodinka Marešovcov kompletná. Len tri dni po svojich 41. narodeninách sa stala Monika Marešová po prvýkrát mamou. Pre Leoša je bábo už tretím potomkom, no je to prvá dcérka. A zjavne je z nej totálne unesený. Dokonca je to podľa všetkého on, kto sa ako prvý chopil madla kočiariku.

​Rozkošná princeznička s menom Alex sa stala okamžite miláčikom nielen jej šťastných rodičov, ale aj ich početných priaznivcov. Niet divu, fotky, ktoré Leoš a Monika dosiaľ hrdo ukázali svetu sú jasným dôkazom, že bábo je dokonalé po každej stránke. 

Navyše, ešte netuší, aké veľké šťastie má, že sa narodila práve svojim rodičom. Nielenže jej iste dajú, čo jej na očiach uvidia, ale môže pokojne spávať zabezpečená už na celý život. Pochopiteľne, keďže Marešovci skutočne nemajú hlboko do vrecka, aj kočík vyberali v prémiovej kvalite.

Leoš sa na tretieho potomka veľmi tešil:

​Vybrali si značku, ktorá patrí medzi najvyhľadávanejšie medzi celebritami aj pre rôzne nápadité a výrazné dizajny, napríklad známe zlaté krídla. No Marešovci s ich dobrým vkusom po ničom podobnom nesiahli a stavili na klasiku, kde sa nedá nič pokaziť. Alex dostala čierny kočík, ktorého cena je zhruba 1300 eur a Leošovi to pri prvej prechádzke, na ktorú sa vybrali necelé dva týždne po narodení dcérky, skutočne seklo. "Prvá mini prechádzka," napísala k fotke v instastories šťastná mama Monika.

Instagram/MM

​Málokto ale vie, že podporili svojho rodáka. Zakladateľ značky, Martin Poš, je totiž Pražák, hoci firma sídli v Hong Kongu a zázemie má aj v Nemecku. S obratom vyše miliarda dolárov a zhruba 30 tisíckami zamestnancov patrí medzi lídrov v biznise s detským tovarom. Každý druhý predaný kočík je práve ich značky, písal už pred pár rokmi Forbes. Tento úspech iste nespadol z neba a kvalitu kočíku už môžu posúdiť aj Marešovci. Tí sa pridali k hviezdnym majiteľkám kočíka ako napríklad Giselle Bündchen, Sarah Jessica Parker či Gwen Stefani, z našich napríklad Monika Beňová, Dominika Cibulková ci Ivana Gáborík a mnohé ďalšie.

Súvisiace články

Najčítanejšie