Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Pre TOTO majú všetci jasno o POHLAVÍ Plačkovej bábätka! A René prezradil MENO!
Zdielať na

Pre TOTO majú všetci jasno o POHLAVÍ Plačkovej bábätka! A René prezradil MENO!

Archívna reportáž

Zuzana a René Strauzsovci sa stanú už o zhruba 5 mesiacov po prvýkrát rodičmi. Zjavne im tehotenstvo nebráni v tom, aby si užívali život tak, ako doteraz, vrátane luxusných dovoleniek. V januári to bol mesiac v Mexiku, teraz vyrazil aj s rodinkou Vrbovských do Dubaja.

​Ešte väčšou atrakciou ako Plačkovej mini bruško sa ale na fotkách z Emirátov stala zjavne tipovačka, či je tehotná aj Jasmina. Skutočne nevedno na základe čoho to ľudia predpokladajú, zrejme v domnení, že tehotenstvo je nákazlivé a moderátorka to asi "chytila" od kamarátky Zuzany. Nuž ale, tejto "infekcii" zatiaľ úspešne odoláva, ako sa už pomerne nahnevaná jasne vyjadrila.

Pozornosť sa tak mohla zase pokojne upriamiť na Plačkovej bruško, ktoré utešene rastie, no pri pohľade na dobroty, ktoré si neustále dopriava, za tým zjavne nie je len bábo. No je to úplne v poriadku, od začiatku tehotenstva pribrala zhruba 8 kíl a to skutočne nie je žiadny dramatický prírastok na váhe vzhľadom k jej stavu.

Plačková už pred rokmi poriadne prekvapila rečami o jej dieťati:

​No nielen priberanie je súčasťou väčšiny tehotenstiev. Zuzana ukázala v instastories aj svoju tvár posiatu akné. V rámci hormonálnej búrky, ktorá sa odohráva v jej tele, je to úplne normálne. No pridala vetu, ktorá okamžite pripomenula, čo sa povráva. "Mám pocit, že som každým dňom škaredšia," napísala a len ťažko sa verí tomu, že nenarážala na staré známe tvrdenie, že dievčatá berú mamám krásu.​ Ona ale tvrdí, že to tak rozhodne nemyslela. "Milujem tie vaše tipovačky na základe akné, že to bude dievča, nie, bude to chlapec... Nie je vám to jedno? Hlavne, že bude zdravé. Keby som tak veľmi chcela vedieť, čo to bude, už dávno to viem, ale mne je naozaj jedno, čo to bude," odkázala Zuzana zapáleným tipérkam. A dodala, že by najradšej chcela dvojičky chlapca a dievča, no to sa v tomto tehotenstve nestane, ako jasne ukázala na ultrazvuku. 

Instagram/QP

No ešte viac prekvapil Zuzanin manžel, keď pod fotku pri jej brušku pridal v komentári skutočne nečakanú informáciu. "Malý Brendy alebo Lalinka už čaká," napísal Rendy a reakcie na seba nenechali dlho čakať. Nie je ale jasné, či si opäť robí žarty, ako je u neho zvykom, ale skutočne bude otec Rendy a syn Brendy... Ani meno Lala nie je práve obvyklé, ak práve človek nie je fanúšikom Teletubbies. Neostáva zrejme nič iné, ako si na meno aj pohlavie potomka Strauzsovcov počkať až do pôrodu.

Súvisiace články

Najčítanejšie