Skoro jasno
17°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Láska filmového Pottera sa vydala! Krásna ako obrázok, ale čo na to Harry..?
Zdielať na

Láska filmového Pottera sa vydala! Krásna ako obrázok, ale čo na to Harry..?

O veľkú radosť zo svadby sa podelila hneď po víkende herečka Bonnie Wright (31), známa najmä vďaka úlohe Ginny Weasleyovej vo filmovej sérii o Harrym Potterovi. V sobotu sa stala manželkou Andrewa Lococa, s ktorým chodí už zhruba dva roky. Najskôr svoj vzťah tajili, priznali ho až po pár mesiacoch v septembri 2020 a v decembri toho istého roku Bonnie zdieľala na sociálnej sieti ich spoločnú zamilovanú vianočnú fotografiu. Neskôr v roku 2021 zdieľala s Lococom romantickú silvestrovskú selfie, ku ktorej pripísala odkaz, že mala vďaka nemu skvelý rok. Ich vzťah potom nabral takú intenzitu, že začal veľmi rýchlo smerovať ku svadbe. Zásnuby sa zrejme rozhodli radšej preskočiť.

​Vo februárovom vlogu na YouTube táto Londýnčanka prezradila, že opustila Los Angeles a presťahovala sa do partnerovho domu v San Diegu. "Andrew a ja sme už dlho chodili sem a tam medzi týmito dvoma mestami, takže sme už boli pripravení žiť na jednom mieste. Toto je Andrewov dom, ktorý je teraz naším domom. Žije tu už 10 rokov a má krásnu záhradu. Stará sa o ňu veľmi dobre," komentovala zjavne spokojná Bonnie záber na jej nový domov so záhradou. Prezradila, že tam s ňou prišiel aj jej milovaný pes Billy, ktorý pribudol k dvom mačkám jej manžela, Franka a Huga. Snáď si na seba všetci rýchlo zvykli. 

Správu o svadbe zverejnila tajnostkárska Wright až po jej uskutočnení. "Včerajší deň bol vďaka môjmu manželovi najlepší v mojom živote," vyznala sa Bonnie v instastories deň po svadobnom obrade. Neposkytla však príliš veľa podrobností o tom, ako svadba prebiehala. Nechala za seba hovoriť fotografie a video, ktoré zdieľala na svojich stránkach známa fotografka Kacie Tomita, ktorá celú svadbu zdokumentovala. Na jednej z fotiek vidieť nevestu a ženícha, ktorí pózujú krátko pred sobášom v svadobnom. Lococo mal na sebe tradičný čierny oblek, zatiaľ čo Wright žiarila v bielych ľahkých šatách s vejárovitými rukávmi a v ruke držala oranžovo-bielu kyticu. Krásna nevesta mala svoje hrdzavé vlasy zopnuté elegantnou sponou. 

Bonnie Wright si zahrala v známych filmoch o malom čarodejníkovi harrym postavu Ginny Weasley, pozrite si jej najlepšie scénky z filmu:

Obrad sa uskutočnil vonku pod holým nebom, v Kalifornii teraz na jar už vládne príjemné teplé počasie. Aj všetka výzdoba bola v znamení jarných farieb. Stolovanie zahŕňalo ružovú, bielu a oranžovú farebnú paletu s množstvom vhodných kvetín v sklenených vázach pozdĺž jediného dlhého stola. Hostí nebolo veľa, iba ich najbližší a dobrí priatelia. Všetci sa dobre zabávali, ako bolo vidieť na snímkach. Nevesta bola veľmi šťastná, že našla toho pravého. K oltáru kráčala po prvýkrát, raz bola už zasnúbená s hereckým kolegom z filmov o Potterovi, Jamie Campbell Bowerom (33), ale k svadbe nedošlo. Neskôr chodila s Jacobom Artistom (29) zo skupiny Glee a podnikateľom Simonom Hammersteinom (44). Jej filmová láska, Harry Potter alias Daniel Radcliffe, úspešne ignoruje sociálne siete, ťakže nie je zn áme, či svojej Ginny blahoželal, zato Draco Malfoy, teda Tom Felton, nezaváhal.

Sympatická ryšavka sa vydala po dvoch rokoch vzťahu s partnerom Andrewom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa BONNIE WRIGHT (@thisisbwright)

Súvisiace články

Najčítanejšie