Zatiahnuté
18°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Tehotenské bruško?! Britney Spears zdieľala rozkošné video, fanúšikovia sú vo vytržení!
Zdielať na

Tehotenské bruško?! Britney Spears zdieľala rozkošné video, fanúšikovia sú vo vytržení!

Archívna reportáž

Po rokoch nesvojprávnosti a riadenia života jej otcom, sa speváčka Britney Spears (40) vlani v novembri konečne oslobodila a život si už naplno užíva spolu so snúbencom Samom Asgharim (27). Veľmi by s ním chcela mať aj dieťatko, sníva o dievčatku. Dvoch synov už má z manželstva s tanečníkom Kevinom Federlinom, tí sú už ale takmer dospelí. Starší Sean Preston má šestnásť a Jayden James je o rok mladší. Na oboch je patrične hrdá, ako je vidno aj z jej vyznaní na sociálnej sieti. Veľa času si však s nimi počas ich detstva kvôli jej psychickým problémom neužila, a preto by si teraz rada dopriala radosť z malého dieťatka.

​Už v roku 2017 sa Britney vyjadrila, že neexistuje "nič obohacujúcejšie" ako je úloha matky. "Moje deti sú vždy na prvom mieste. Som šťastná, že s nimi môžem prežívať všetky životné dobrodružstvá," napísala speváčka na sociálnej sieti. Vlani v júni sa zverila svojim sledovateľom na Instagrame, že by sa rada stala mamou po tretí raz. Vtedy však o tom mohla iba snívať, lebo jej to nedovolil otec Jamie Spears (70), ktorý bol jej opatrovníkom. Dal jej zaviesť vnútromaternicové teliesko a bez jeho súhlasu si ho nemohla dať vybrať. 

V novembri, hneď potom ako získala na súde slobodu, zdieľala Britney na Instagrame čiernobielu fotku nôh dospelej ženy a dieťaťa stojaceho na špičkách. "Rozmýšľam o ďalšom dieťati!" pripísala k záberu. "Zaujímalo by ma, či je toto dievčatko. Stojí na špičkách a po niečo sa načahuje, to je jasné," okomentovala čiernobielu fotku a už vtedy sa spustili špekulácie, či niečo nenaznačuje.

Na jeseň sa stalo to, v čo už azda nikto nečakal, zrejme ani Britney:

​Teraz speváčka zdieľala na sociálnej sieti ďalšie fotografie, na ktorých vidieť, ako si hladí bruško. Mala pritom na sebe čiernu sukňu a top, ktoré jej obrysovali telo. A pridala aj video z TikToku, na ktorom je tehotná žena, ktorej sa bábätko v brušku hýbe tak intenzívne, že je vidieť jeho obrysy cez maminu kožu. "Mami, dostaň ma von!" okomentovala video. Je ale zrejmé, že to nie jej bruško, keďže uviedla ako autora videa cudzí profil a tiež by nebolo možné, aby už bola v tak pokročilom štádiu. Mnohých jej sledovateľov pritom ale hneď napadlo, že tým chce azda naznačiť svoje vlastné, ešte neviditeľné tehotenstvo.

Pod týmto videom sa okamžite rozpútali debaty o tehotenstve Britney:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

"Chcela by som sa postupne posúvať dopredu a chcem niečo uskutočniť. Chcem sa môcť vydať a mať dieťa," povedala Britney počas svojej virtuálnej výpovede sudkyni losangeleského vyššieho súdu vlani v júni. Po novembrovom rozhodnutí súdu má k tehotenstvu Britney už pár týždňov otvorenú cestu. Vlani v septembri sa zasnúbila s fitness trénerom Samom Asgharim, pôvodom z Iránu, s ktorým randí už od roku 2016. Neskôr prezradila, že sa už pracuje na jej svadobných šatách zo salónu Versace. O svadbe ale nič ďalej nespomína, zato si ale so snúbencom dopriala viaceré dovolenky na exotických miestach pri mori a naznačila, že na bábätku intenzívne pracujú. Možno sa onedlho pochváli tou najkrajšou správou!

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie