Zatiahnuté
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Hviezdna kráska si dala spraviť plastiku už ako 14-ročná! Teraz to ľutuje!
Zdielať na

Hviezdna kráska si dala spraviť plastiku už ako 14-ročná! Teraz to ľutuje!

Archívna reportáž

Vlani v januári zažila hviezdna topmodelka Bella Hadid (25) syndróm vyhorenia. Jej nálada sa zmenila a už sa necítila byť sama sebou. "Doslova sa mi robí zle od žalúdka, keď niekam odchádzam a niekto nie je so mnou spokojný," zverila sa kráska na sociálnej sieti. A začala vyvádzať aj v súkromí. "Stal sa zo mňa maniak. Odfarbila som si vlasy. Vyzerala som ako trollia bábika. Potom som ich opäť zafarbila - vyzeralo to ako východ slnka. To malo byť prvé znamenie," opísala svoje prejavy psychickej nerovnováhy. Roky bola pod veľkým profesionálnym tlakom a po týždňoch prebúdzania sa v takmer samovražednom zúfalstve strávila potom dva a pol týždňa na liečebnom programe, ako uviedli vo Vogue.

​Okrem výživových doplnkov, psychoterapie, kryoterapie, hyperbarickej oxygenoterapie, vitamínov, svalových testov a meditácie praktizuje aj spájanie sa s anjelmi a vyrovnávanie čakier. K tomuto holistickému režimu pridala dva hlavné piliere západnej psychiatrie, psychoterapiu a lieky. Tieto zmenili jej život. Terapia je podľa nej najväčší dar, aký si kedy dala. "Tak dlho som nevedela, prečo plačem. Vždy som sa cítila byť šťastná," vyznala sa. Na sociálnej sieti ju ľudia presviedčali, že sa nemá prečo sťažovať, keď žije tak úžasný život. "Vždy som mal pocit, že sa nemám právo sťažovať, čo znamenalo, že nemám právo dostať pomoc, čo bol môj hlavný problém,“ vysvetľovala slávna modelka svoje pocty. 

V skutočnosti ale až taká šťastná nebola. Jej matka, holandská modelka Yolanda Hadid (58) veľmi dbala, aby jej dve dcéry boli čo najdokonalejšie. Staršia Gigi, ktorá je tiež topmodelkou, bola pre ňu nedosiahnuteľným vzorom. Myslela si, že sa jej nikdy nemôže vyrovnať. Na sebe videla samé nedostatky. Zašlo to tak ďaleko, že keď mala 14 rokov, dala si s požehnaním ambicióznej mamy urobiť plastiku nosa, ktorý sa jej zdal priveľký. To teraz ale ľutuje. "Priala by som si, aby som zachovala nos svojich predkov,“ tvrdí teraz v rozhovore pre Vogue. "Myslím, že by som do neho dorástla," dodala na vysvetlenie. Jej rysy tváre sa tým dosť zmenili. Bella pritom vždy tvrdila, že je to len dôsledok dospievania, na to však táto zmena bola príliš výrazná. Na TEJTO fotke je to zjavné.

Pozrite si 15 podôb krásnej Belly:

​Jej sledovatelia ju obvinili, že keď navštívila plastického chirurga, mala so sebou fotografiu Carly Bruni, supermodelky a bývalej francúzskej prvej dámy, ku ktorej ju často prirovnávali. Tvrdili, že si nechala upraviť oči, čeľusť a vyplniť pery. To ale Bella popiera, hovorí, že nič z toho nie je pravda. "Ľudia si myslia, že som si úplne zmenila tvár kvôli jednej fotke, na ktorej som ako tínedžerka a vyzerám nafúknutá. Som si celkom istá, že teraz nevyzeráte rovnako ako v trinástich, však?" spýtala sa Bella oprávnene. "Nikdy som nepoužila výplň. Urobme s tým koniec. Nemám s tým problém, ale to nie je nič pre mňa. Ktokoľvek si myslí, že som si zdvihla oči, alebo ako sa to volá – je to len výmysel," obhajuje sa krásna Bella a azda by už bola po priznaní rhinoplastiky úprimná. 

Bella je krásna žena, avšak nie vždy si to o sebe aj sama myslela, operáciu nosa dnes už ľutuje:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bella ? (@bellahadid)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie