Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Neuveriteľný Vémola! TOTO sa z neho stalo, už to ani nie je on!
Zdielať na

Neuveriteľný Vémola! TOTO sa z neho stalo, už to ani nie je on!

Archívna reportáž

Po partnerskej búrke Karlosa "Terminátora" Vémolu (36) a Lely Ceterovej (32) je už všetko opäť dokonalé. Známy zápasník MMA sa zmenil na nepoznanie, keď namiesto divokých večierkov, kde nechýbali ani ženy podľa jeho gusta, uprednostňuje chvíle doma s Lelou a deťmi. Pravdepodobne si spolu obaja partneri vyjasnili, kde robili chyby, ktoré spôsobili krízu v ich vzťahu a hrozil aj ich definitívny rozchod. Pritom majú spolu dve malé deti.

Hoci sa malý Rocky sa narodil iba vlani v decembri a jeho otec ho vítal so slovami "narodil sa nový kráľ", netrvalo dlho a na sociálnej sieti v zúrivosti vyžaloval, že mu je partnerka neverná a končí s ňou. ​Lela sa potom hneď v strachu vysťahovala z domu a obvinila Karlosa z násilia. Dokonca ho udala aj na políciu. Našťastie si zakrátko obaja schladili horúce hlavy a vybrali sa spolu na pár dní do Dubaja, kde sa udobrovali a všetko vysvetlili. Lela priznala, že už nejakú dobu sa necítila byť s Karlosom šťastná, vládlo medzi nimi napätie, keď sa k nej nesprával práve najlepšie. Do značnej miery za to mohlo jeho zranenie, kvôli ktorému nemohol ani absolvovať dôležitý zápas, ba ani trénovať, a tak si zlosť vybíjal kde sa len dalo. Utešiteľa našla Lela u ich rodinného priateľa, ale ten sa nezachoval práve najčestnejšie, keď si jej priazeň získaval drahými darmi s postrannými myšlienkami. Rýchlo precitla, keď si to Terminátor všimol a narobil riadny humbug. 

Bola veľmi rada, keď ju Karlos napriek všetkému prijal späť do domu, už aj kvôli deťom. Hoci vyzerá byť navonok hrubý, svoje deti má veľmi rád. Okrem malej Lili a Rockyho, má aj staršieho syna Karla a tiež nevlastnú dcéru. Obaja žijú s mamou v Británii, ale otca navštevujú vždy, keď sa dá. Vlani boli spolu s ním a dokonca aj Lelou v Rajeckých Tepliciach. Vémola verí, že Rocky bude viac po ňom, ako prvorodený, ktorý je skôr jemný chlapev, v synčekovi vidí budúceho zápasníckeho šampióna. Symbolicky mu už dali zmluvu do MMA Oktagonu, kde pôsobí aj Karlos. Ten si ho hýčka, ba nebojí sa ho ani kúpať, ako vidieť na rozkošnej fotke zverejnenej na Instagrame.

Iba pred niekoľkými mesiacmi bolo v rodine Vémolu všetko inak, pre podozrenie z nevery čerstvej mamičky sa s partnerkou Lelou náhle rozišiel:

Na tejto fotke si dala záležať, aby ukázala v čo najlepšom svetle kontakt svalnatého bojovníka a drobného syna. Rocky sa v otcových rukách cíti zjavne bezpečne. "Som ten najlepší fotograf," pochválila sa spokojná mama. Karlos ju podľa všetkého rád občas odbremení od materinských povinností. Zrejme si uvedomuje, že napätie, ktorému vystavoval vlani svoju vtedy tehotnú manželku, rodinnému životu neprospieva. Chce jej všetko vynahradiť a rozhodol sa zdržiavať čo najviac doma. "A aký program máte na sobotný večer vy? Ja mám jasno a nemenil by som za nič na svete," pripísal k fotografii so synčekom tento bojovník MMA a ľudia sa nestačia čudovať, kam sa podel ten divoký Karel, ktorý ešte prednedávnom vymetal všetky žúry a ani k nevere nemal ďaleko. Snáď mu to vydrží.

Kedysi divoký a neverný Karlos prekvapuje verejnosť svojím prístupom k rodinnému životu čoraz viac: 

Súvisiace články

Najčítanejšie