Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vrbovskí opäť rozhadzujú tisíce! Na dovolenke si užívajú hotel, kde stojí noc priemerný mesačný plat!
Zdielať na

Vrbovskí opäť rozhadzujú tisíce! Na dovolenke si užívajú hotel, kde stojí noc priemerný mesačný plat!

Archívna reportáž

Túto zimu si Vrbovskí dopriavajú jednu dovolenku za druhou. Kým január strávili na Mauríciu, marec patrí Dubaju. Pred časom tam bol Rytmus nakrúcať s Kontrafaktom klip, teraz sa rozhodol ukázať tento umelý raj aj rodinke.

​Ako to už v prípade Vrbovských býva, opäť na dovolenke nie sú sami. Tentokrát to ale nie sú Jasminini priatelia Gabika Drobová či Milan Švingál, ktorých už neraz "pribalili". Spoločnosť im robia manželia Strauzsovci. Zuzana Plačková si užíva chvíle ešte vo dvojici s Reném, kým príde na svet bábo. Kým sa tak stane, stihnú ešte čo-to zažiť.

Ťažko povedať, ktorý z týchto párov je márnivejší, no isté je, že oba si život radi užívajú naplno. Rozhodne preto netrochárčia ani na dovolenkách, o čom svedčí aj výber hotela. Rytmus rád ukazuje, čo si môže dovoliť, a preto neváhal hotel označiť, asi aby sa jeho priaznivci mohli pozrieť, kam sa drvivá väčšina z nich nikdy nedostane.

Tu si užívajú Vrbovskí za poriadne mastný balík:

Jedna noc v tomto luxusnom hoteli totiž stojí práve v týchto dňoch vyše 1000 eur, a to je reč o tých "najjednoduchších" izbách. Vrbovskí majú podľa všetkého suitu, pričom pri niektorých sa cena šplhá nad 2000 eur za noc. Nie je síce známe, na ako dlho do Dubaja išli, ale ak by aj len na týždeň, tak pri zarátaní leteniek v biznis triede a hoci aj nižšej cene za izbu, sa dostanú na sumu minimálne 15, no skôr až 20 tisíc eur za tento špás.

Nehovoriac o všetkých zážitkoch, ktoré si dopriavajú, a že je toho v Dubaji kopa, čo sa dá vidieť a zažiť, napríklad aj výlet do púšte na štvorkolkách. Na druhej strane, peniaze si poctivo zarobili, nikoho neokradli, ba dokonca nie sú živení ani z "našich daní", tak prečo by si nemohli so spokojným svedomím dopriať všetko, čo sa im zapáči. Aj takto môže vyzerať život prežívaný naplno. V tom sú Vrbovskí nepochybne majstri.

Súvisiace články

Najčítanejšie