Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tak predsa sa dali dokopy?! Aniston a Pitt v utajení na romantickej dovolenke v Paríži!
Zdielať na

Tak predsa sa dali dokopy?! Aniston a Pitt v utajení na romantickej dovolenke v Paríži!

Archívna reportáž

Návrat slávnych hereckých partnerov Bena Afflecka (49) a Jennifer Lopez (52) po dlhých rokoch odlúčenia k sebe, je stále témou číslo jeden, pokiaľ ide o celebritné páriky. Riadne to medzi nimi iskrí, ako to snáď nebolo ani pred dvadsiatimi rokmi, keď stál pred nimi po zásnubách už dokonca aj sobáš. Bol to veľký šok, keď namiesto toho oznámili pred 18 rokmi rozchod. Aj rozvod Jennifer Aniston (53) a Brada Pitta (58) v roku 2005, tiež takmer pred dvadsiatimi rokmi, vyvolal veľký rozruch. Ich láske mnohí veľmi fandili a po rozvode Brada s Angelinou Jolie by ich radi videli zas spolu. Zdalo sa, že herec by aj nedbal, ale nič také sa nakoniec neudialo, aspoň sa tak verejne nejavilo.

​Možno ale predsa len niečo medzi ním a Aniston je, ako sa ukazuje. "Nie je to náhoda, že Brad a Jen sú obaja v Paríži v rovnakom čase," prezradil pre magazín In Touch zdroj blízky Bradovi Pittovi. Ba dokonca sú tam spolu na prekvapenie všetkých už dlhšiu dobu. "Už niekoľko mesiacov sa ukrývajú v hotelovom penthouse," prezradil zdroj miesto ich pobytu. Nemecký časopis Bild uviedol, že apartmán v hoteli Four Seasons kúsok od Champ-Élysées stojí neskutočných 25 000 dolárov za noc. Jen to ale možno prepláca produkcia filmu Vražda na jachte, ktorý práve v Paríži a jeho okolí nakrúca, a ide o druhú časť kriminálnej komédie Vražda na jachte. 

Brad sa vo Francúzsku zdržiava často, keďže tam má rozsiahle vinice na vidieckom sídle Miraval, z ktorých vyrába veľmi kvalitné ružové víno. Časť sídla pripadla po rozvode Angeline, ktorá ju nedávno na zlosť Bradovi predala ruskému podnikateľovi. Teraz sa s ňou kvôli tomu ide súdiť, lebo ohrozila jeho podnikanie s vínom. Údajne tam Aniston s Pittom videli spolu tiež. Zrejme sa jej chcel pochváliť s miestom na juhu Francúzska, ktoré tak veľmi miluje. Angelina ale ani po rozvode neznášala, keď si tam na návštevu priviedol nejakú ženu. Tam sa totiž konala ich svadba, a preto ju to veľmi uráža. Možno aj kvôli tomu svoju časť predala, aby s Miraval už nemala nič spoločné.

Pozrite si trailer k prvej časti filmu Vražda na jachte, kde si po boku Jen zahral obľúbený americký herec Adam Sandler: 

V Paríži vraj Brad s Jennifer absolvujú rôzne spoločné aktivity. "Každú chvíľu chodia von na večeru, do kaviarne, alebo na výtvarné kurzy. Väčšinou sú ale veľmi diskrétni. Keď Jen pracuje, Brad robí svoje veci," povedal zdroj blízky páru. Herec v čase samoty údajne navštevuje najmä rôzne galérie a múzeá. Obdivuje umenie slávnych umelcov z celého sveta. Ktovie, či nemá za lubom venovať sa nejakému biznisu aj v tomto smere. Pre oboch hollywoodskych hercov iste dobre padne vzdialiť sa od Hollywoodu s jeho škandálmi a užívať si príjemné chvíle v romantickom meste na Seine. Už len si počkať, či sa skutočne podarilo zlepiť aj tento kedysi nepekne rozbitý vzťah.

Jen zverejnila fotku s hereckým kolegom Adamom Sandlerom, o exmanželovi Bradovi Pittovi, ktorý s ňou údajne zdieľa apartmán, však mlčí: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Súvisiace články

Najčítanejšie