Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Najprv ju za chudnutie chválili, teraz sa už boja o jej zdravie! Speváčka zhodila takmer 50 kíl!
Zdielať na

Najprv ju za chudnutie chválili, teraz sa už boja o jej zdravie! Speváčka zhodila takmer 50 kíl!

Archívna reportáž

Po ťažkom období, počas ktorého prechádzala americká herečka a speváčka Jessica Simpson (41) závislosťou od alkoholu a liekov, sa začal jej život meniť k lepšiemu. V roku 2018 sa rozhodla pre tretie dieťa s manželom Ericom Johnsonom, ktoré sa narodilo 19. marca 2019, ale jej tehotenstvo bolo pre jej organizmus poriadne zaťažkávajúcou skúškou. Pribrala aj kopu kíl, ktorých sa nevedela len tak ľahko zbaviť. Napriek tomu sa nevzdala a podstúpila tvrdú kúru. Zo svojho života vyradila kalorickú stravu a vrhla sa na zdravú životosprávu. Po krátkom čase schudla neuveriteľných 45 kíl, za čo jej spočiatku fanúšikovia gratulovali, ale neskôr začali vyjadrovať obavy o jej zdravotný stav.

​So svojou štíhlou postavou sa Jessica rada chváli na fotografiách, ktoré uverejňuje na Instagrame. Úprava jedálnička a cvičenie s trénerom celebrít Harley Pasternakom urobili svoje. Už po šiestich mesiacoch od začiatku zoštíhľovacieho programu schudla 45 kíl, ako sa hneď pochválila svojim sledovateľom. Priznala, že jej váha sa priblížila k 108 kilogramom. Počas tvrdých tréningov musela ale napríklad vyšliapať 14 tisíc schodov denne. "Som tak hrdá, že sa opäť cítim byť sama sebou," vyznala sa po schudnutí spokojná Simpson. Odvtedy si váhu stále udržiava, ba dokonca aj ešte viac schudla.

Na poslednej selfie, kde ju vidieť v zrkadle, nevyzerá už jej tvár ani príliš vychudnutá postava práve najlepšie. "Si v poriadku?" bez okolkov sa jej spýtala v komentári jedna jej sledovateľka. "Ale nie, čo sa jej to stalo?" pridala sa ďalšia. "V tvári pôsobí veľmi pochudnutá, snáď je v poriadku," vyjadrila obavy iná jej obdivovateľka. Podobne reagovali vo svojich komentároch mnohí ďalší jej sledovatelia. Z toho si ale Jessica zrejme ťažkú hlavu nerobí. "Nemám doma váhu, takže vôbec netuším, koľko vážím. Len sa chcem cítiť dobre a zapnúť nohavice. Keď ich nezapnem, tak mám už inú veľkosť," vysvetľovala pred časom, ako zisťuje, keď nastane problém.

Pripomeňte si Jessicin veľký hit:

So svojou prísnou životosprávou ani cvičením Jessica zjavne neprestáva. Vidí v tom veľké bonusy. "Cvičenie je emocionálny zážitok. Cvičím, aby som si prečistila hlavu. Robí ma to silnejšou v každom ohľade," tvrdí šťastne vydatá matka troch detí. Vlani v novembri zverejnila na výročie svojho rozhodnutia skončiť s nezdravým spôsobom života s množstvom alkoholu a liekov, skutočne nelichotivú fotku z 1. novembra 2017.

Fotka Jessicy spred 5 rokov, keď bola v poriadnych problémoch:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Ráno po večernom vypití "litrov" alkoholu vyzerala strašne. Urobila si selfie ako memento. "Nemôžem uveriť, že sú to už štyri roky! Pripadá mi to, akoby to boli sotva dva roky. Myslím, že je to dobre," zdieľala so svojimi sledovateľmi svoje pocity hrdosti, že sa dokázala vyškriabať z dna. Teraz už ale možno prepadla druhému extrému, no treba uznať, že je to určite lepší prípad, ako akákoľvek závislosť na drogách či alkohole.

Na tejto fotke sa už Jessica na seba ani nepodobá, fanúšikovia prejavili obavy o jej zdravie:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Súvisiace články

Najčítanejšie