Jasno
21°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Ide bojovať s matkou o svojprávnosť! Niekdajšia detská hviezda prekvapuje plánmi na radikálnu zmenu!
Zdielať na

Ide bojovať s matkou o svojprávnosť! Niekdajšia detská hviezda prekvapuje plánmi na radikálnu zmenu!

Zdroj: Instagram/AB

Už len dva týždne delia herečku Amandu Bynes (35) od rozhodnutia súdu, či sa konečne zbaví opatrovníctva svoje mamy. Podobne ako Britney Spears (40) si aj ona prešla veľmi búrlivou ranou mladosťou, keď sa po obrovskom úspechu v šoubiznise neubránila alkoholu ani drogám. Vyrobila si zopár škandálov, keď v rámci jedného dokonca zapálila príjazdovú cestu k susedom, či obvinila otca zo zneužívania a "začipovania". Súd ju následnej zveril do opatrovníctva matky, ktorá má moc nad jej rozhodnutiami. No Amanda by si ale veľmi chcela založiť rodinu.

​Hollywoodsky priemysel veľmi nedbá na osudy tých, ktorý nezvládajú slávu. Hviezdy vyrábajú kvôli zisku ako na bežiacom páse. Ak niekto zlyhá, či dokonca sa len o zlyhaní začne hovoriť, dávajú od neho ruky preč. Dokonca aj také mená ako je Johnny Depp si tam už ani neškrtnú, hoci ešte neboli ani obvinenia jeho exmanželky dokázané. Aj niekdajšia hviezda tínedžerských komédií, Amanda Bynes, zmizla zo záujmu Hollywoodu po jej exesoch, keď sa dokonca raz sama vzdala svojej kariéry vyjadrením na sociálnej sieti. Bolo to ešte v roku 2010 a po čase to veľmi oľutovala.

Zakrátko po jej viacerých výčinoch súd uznal, že je nesvojprávna a jej osud zverili do rúk matky. Po čase sa ale Amanda spamätala a podľa jej tvrdenia dokáže byť za svoj život zodpovedná sama, bez pomoci matky. Má o spôsobe svojho života celkom iné predstavy ako ona. Zrejme práve vyhraný súdny spor Britney Spears o svojprávnosť jej dodal vieru aj nádej na oslobodenie sa spod vplyvu matky.  Založila si nedávno nový profil na Instagrame, kde sa chce venovať práve tejto téme. Hneď tam zverejnila svoj odkaz sledovateľom. 

Amanda sa po dlhom čase prihovorila fanúšikom na Instagrame, avšak video zakrátko vymazala. Pozrite si krátke úryvky vo videu: 

"Ako sa máš, Instagram? Je tu Amanda Bynes. Súdne pojednávanie sa uskutoční o dva týždne. Chcem sa vám všetkým veľmi poďakovať za lásku a podporu, ktorú mi prejavujete,"  prihovorila sa všetkým vo svojom prvom videu Amanda. Je to však zrejme už príliš neskoro na nejakú väčšiu akciu na jej podporu pred súdom, ako to bolo v prípade hnutia Free Britney. No zdá sa, že Amanda sa skutočne snaží upratať si v živote a pôsobiť čo najnormálnejšie, aj preto sa konečne zbavuje vytetovaného srdiečka na tvári, ktorým šokovala a zároveň sa aj odpísala pre reštart kariéry. No bude treba spraviť ešte viac, mnohí spochybňujú aj jej voľbu snúbenca, o ktorom nechce počuť ani jej matka. Amanda má pred sebou zrejme ešte dlhšiu cestu, ako Britney, o jej úspechu pri najbližšom súdnom konaní väčší ľudí pochybuje.

Amanda na archívnej fotografie ešte ako bezproblémové a nadané dieťa s našliapnutou hviezdnou kariérou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leon Frierson | ALL THAT (@leeboytv)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie